Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Petev razgovarao s Mamićem, pa nakon toga žustro sa Sammirom...

Dinamo
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/12
05.07.2017.
u 22:38

U srijedu prije treninga Zdravko Mamić je na terasi hotela sjeo i dosta dugo razgovarao s trenerom Ivajlom Petevom, kasnije i s liječnikom Valentinom Velikovim

Zdravko Mamić u utorak se priključio Dinamu u Moravskim Toplicama, pogledao utakmicu i poraz od Tosnog (0:1). U srijedu prije treninga na terasi hotela sjeo je i dosta dugo razgovarao s trenerom Ivajlom Petevom, kasnije i s liječnikom Valentinom Velikovim.

Teme ne znamo, no nije nemoguće da se razgovaralo kako o igri plavih, tako i o ozljedama pojedinih igrača, prije svega Benkovića. Nakon toga plavi su otišli u Mursku Sobotu, igrači su na terenu, u hladovini odrađivali razgibavanje, a na centru, po žarkom suncu gotovo 15 minuta, ili dok zagrijavanje gotovo nije završilo, razgovarali su Petev i Sammir. S dosta gestikulacija s obje strane, očito je bilo vrlo žustro.

Možda je Sammir dobio kritike za svoje igre i rad, ali detalje ne znamo. No, možda je Petev taj dan, kad se već samo u nastavku trčalo po šumi, iskoristio da bi razgovarao s dijelom igrača. Pa su nakon toga na red došli i Lecjaks i Benković, pa Junior Fernandesom koji je dosad na pripremama pokazao jako puno.

 

Komentara 5

DH
dalibor.hren
04:45 06.07.2017.

Novinar Junac samo nagađa: Možda su razgovarali o ovom, možda o ovom, a možda i o ovom...

Avatar lisabon
lisabon
08:58 06.07.2017.

Teme neznamo ,ali nije iskljuceno da su razgovarali...... ili Petev se 15 zadrzao u razgovoru sa Samirom,vjerojatno mu je rekao da nije zadovoljan s njegovom igrom....Pa dali su ovi novinari normalni?Halo pa to su nagadjanja i pretpostavke.Zar je moguce da nemate o cemu pisati nego takve bljezgarije?Ljudi moji,a cudite se kad vam netko iz Dinama kaze da pisete sve najgore o nasem nogometu,da insinuirate ,da izmisljate,da pljujete itd,a sankcija nema.Dno dna su zapravo novinari.

AS
atilla sb 1986
23:14 05.07.2017.

Možda je ovo a možda je ono.. O junače..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije