Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otišao iz Dinama

Petev o otkazu: Najbolje da Zdravka Mamića pitate što se događalo

Ivajlo Petev
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/11
13.07.2017.
u 20:52

Bugarin je sinoć bio pozvan kod direktora Svetine koji mu je priopćio odluku klupskoga vodstva ili, ako hoćete, Dinamovoga savjetnika Zdravka Mamića!

Ivajlo Petev od jučer više nije trener Dinama, što je došlo pomalo iznenađujuće jer je maksimirski klub još donedavno isticao podršku svom treneru, ali ga je smijenio pred početak prvenstva.

Bugarin je sinoć bio pozvan kod direktora Svetine koji mu je priopćio odluku klupskoga vodstva ili, ako hoćete, Dinamovoga savjetnika Zdravka Mamića!

U razgovoru za Goal.com Ivajlo Petev kratko se osvrnuo na otkaz.

- Što se dogodilo? Haha, pa najbolje da pitate Zdravka , on će vam najbolje reći što se događalo u srijedu navečer, rekao je Petev za Goal.

Inače, od trenera se oprostio i njegov dosadašnji klub.

"GNK Dinamo i gospodin Ivajlo Petev sporazumno su dogovorili raskid suradnje. Od petka, 13. srpnja gospodin Petev više nije glavni trener Dinama. Ovim putem mu se zahvaljujemo na suradnji, a o svim ostalim informacijama bit ćete na vrijeme obavješteni. "

Cijeli tekst o Ivajlu Petevu pročitajte na portalu Goal.com.

Komentara 19

MA
Majur
21:05 13.07.2017.

Gle stari,nije da branim maminju....ali ti si katastrofa od trenera...jednu jedinu akciju nisi ugurao sa ekipom,budi sretan da te na nekoj presici nisu skinuli kao tvoji Bugari onda kad si doma bio trener....tvoj jedini uspjeh je da si bio lošiji i od Jurčića kao trener,a to nije lako.

DH
dalibor.hren
21:28 13.07.2017.

Ako Ivajlo nije vidio sam, onda je Maminjo, doduše sa zakašnjenjem, postupio ispravno!

PE
Peet
21:20 13.07.2017.

Nemas pojma i tocka. Ne treba pitati ZM da bi se to znalo. Prevara od trenera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije