Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novosti u Puli

Istra smijenila Rendulića, preuzima legendarni Dinamovac?

Krunoslav Rendulić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
04.03.2019.
u 12:18

Rendulić je, između ostaloga, smjenjen zbog loše i neučinkovite ofenzivne igre Puljana koji u četiri posljednja prvenstvena susreta nisu postigli niti jedan gol.

Krunoslav Rendulić više nije trener Istre 1961 nakon što je zeleno-žute vodio u dvanaest službenih utakmica u kojima su ostvarene tek dvije pobjede, dva remija i osam poraza, objavio je u ponedjeljak pulski prvoligaš na svojim službenim stranicama.

Rendulić je, između ostaloga, smjenjen zbog loše i neučinkovite ofenzivne igre Puljana koji u četiri posljednja prvenstvena susreta nisu postigli niti jedan gol.

Istra 1961 je tako ostala na samo dva osvojena boda u pet proljetnih kola i trenutno zauzima predzadnju poziciju na prvenstvenoj ljestvici sa samo 17 bodova.   

Već danima mediji nagađaju s imenima novog pulskog kormilara, no prema posljednjim neslužbenim informacijama najbliži klupi Istre 1961 je Igor Cvitanović, jedan od najboljih napadača u povijesti Dinama i bivši hrvatski reprezentativac. 

Cvitanović je dugo vremena, od 2009. godine, trenersku karijeru gradio u omladinskom pogonu Dinama, stvarajući niz budućih nada, kako modrih, tako i hrvatskog nogometa. 

Ljetos je preuzeo zagrebačku Dubravu, trenutačno drugoplasiranu momčad Treće lige Zapad.

Komentara 1

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
13:10 04.03.2019.

To bi bilo sjajno, sretno Cvita !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije