Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U KRANJČEVIĆEVOJ

Istra minimalnim rezultatom slavila protiv Dragovoljca

HT Prva Liga, Hrvatski dragovoljac - Istra 1961
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
27.09.2021.
u 20:46

Istra je na osmom mjestu sa deset bodova, a Dragovoljac je posljednji sa pet

U posljednjoj utakmici 10. kola Prve HNL u ponedjeljak je Istra 1961 u Kranjčevićevoj svladala Hrvatskog dragovoljca sa 1-0, a pobjednički pogodak zabio je Diona Drena Beljo u 20. minuti.

Gosti su prvi zaprijetili, u 3. minuti Serderov je pokušao sa 20 metara, ali vratar Šubarić brani.  

Istra je povela u 20. minuti. Nakon prodora Mlinara po lijevom boku lopta je došla do Serderova, koji je ubacio za Diona Drena Belju, a on iz blizine zabija. Gosti su u prvom poluvremenu kontrolirali igru i domaćini nisu uspijevali doći do situacija iz kojih bi ugrozili vrata Dragovoljca.  Najbolju situaciju da ugroze vrata gostiju Hrvatski dragovoljac je imao u 44. minuti iz prekida sa vrha 16-erca, ali udarac Pasaričeka nije bio precizan. U drugom poluvremenu Istra nije bila tako napadački aktivna.

Dragovoljac početkom drugog poluvremena, u 49. minuti, pokušava preko Lukića, ali njegov udarac završio je pored gola. U 63. minuti Petković je pretrčao polovicu igrališta, igrači Istre nisu ga mogli zaustaviti, na kraju je uspio i pucati sa desetak metara iskosa, ali vratara gostiju obranio je taj pokušaj.

27.09.2021., stadion u Kranjcevicevoj, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 10. kolo, NK Hrvatski dragovoljac - NK Istra 1961. Ivan Lucic, Joao Silva, Benedikt Mioc Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

U 69. Bagadur si je stvorio prostor za udarac sa 20 metara, bio je to dobar pokušaj, ali vratar Istre uspio je sačuvati mrežu. 

Istra je u 79. minuti mogla doći do drugog pogotka, Bande je poveo kontranapad i servirao loptu za Serderova, koji se je spetljao i propala je prilika. U 90. minuti nakon greške Galilea veznjak Dragovoljca Mioč našao se dobroj situaciji iz koje je mogao poentirati, ali je lopta otišla daleko od gola.  Istra je na osmom mjestu sa deset bodova, a Dragovoljac je posljednji sa pet.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije