Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ITF TURNIR

Istarska rivijera: Talijan Bonadio i Mađar Valkusz za naslov u Opatiji

Giovanni Fonio pobjednik je teniskog turnira ITF Istarska rivijera
Goran Kovacic/PIXSELL
26.03.2022.
u 16:00

Bonadio će se u nedjelju na središnjem terenu u TK "Opatija" boriti za svoj 11. ITF naslov u karijeri, a drugi u ovoj godini, dok će Valkusz tražiti put prema svom 13. naslovu na ITF World Touru i trećem na turnirima Istarske rivijere. Mađar je 2018. bio pobjednik u Poreču, a godinu dana poslije osvojio je turnir u Opatiji

Talijanski 28-godišnji tenisač Riccardo Bonadio (ATP - 256.) i 23-godišnji Mađar Mate Valkusz (ATP - 437.) borit će se za naslov pobjednika ITF turnira u Opatiji (nagradni fond 25.000 američkih dolara), posljednjeg na 50. izdanju Istarske rivijere.

U subotnjem polufinalnom dvoboju prvi nositelj Bonadio svladao je trećeg nositelja, Francuza Kyriana Jacqueta (ATP - 324.), sa 6-4, 0-6, 6-4, dok je sedmi nositelj Valkusz sa 6-2, 3-6, 6-4 bio bolji od petog nositelja, Čeha Michaela Vrbenskog (ATP - 402.).

Bonadio će se u nedjelju na središnjem terenu u TK "Opatija" boriti za svoj 11. ITF naslov u karijeri, a drugi u ovoj godini, dok će Valkusz tražiti put prema svom 13. naslovu na ITF World Touru i trećem na turnirima Istarske rivijere. Mađar je 2018. bio pobjednik u Poreču, a godinu dana poslije osvojio je turnir u Opatiji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije