Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferna bomba

Isco iz Real Madrida želi otići u Barcelonu!

Isco Alarcon
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
22.02.2017.
u 07:08

“Umoran od klupe, Isco je odlučio napustiti Real ovog ljeta. Nema šanse da će produžiti ugovor”, piše Mundo Deportivo

Isco bi mogao postati 13. nogometaš koji je Realov dres zamijenio Barceloninim! Naime, veznjak madridskog giganta razočaran je statusom kod trenera Reala Zinedinea Zidanea i više ne želi čekati priliku.

“Umoran od klupe, Isco je odlučio napustiti Real ovog ljeta. Nema šanse da će produžiti ugovor”, piše Mundo Deportivo i otkriva da je Barcelona favorit za njegovo dovođenje.

U Real je stigao u ljeto 2013. godine iz Malage za 30 milijuna eura. Tada su španjolski mediji otkrili da je Isco navijač Barcelone, a čak ima i psa kojeg zove Messi.

>>'Ma kakav Ronaldo! Igrač koji me najviše impresionirao je - Luka Modrić'

Komentara 1

AR
Argos
01:05 23.02.2017.

dobrodošao...povedi i Luku sa sobom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije