Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I dalje maksimalni

Ipak se opustili: Hrvatska tek u finišu slomila Austrijance

'25.07.2012., Osijek - Dvorana Gradski vrt, pripremna prijateljska utakmica kosarkaske reprezentacije Hrvatske i Svicarske, uoci priprema za kvalifikacije europskog prvenstva. Bogdanovic. Photo: Marko
'Marko Mrkonjic/PIXSELL'
27.08.2012.
u 22:34

Dario Šarić ponovo je zaigrao za Hrvatsku, ovaj je put ubacio osam koševa, imao tri skoka, asistenciju i dvije ukradene lopte u 12,5 minuta igre.

Četiri su kola iza hrvatskih košarkaša u kvalifikacijama za Eurobasket, a izabranici Jasmina Repeše i dalje su s maksimalnim učinkom. Ovaj put naši su gostovali kod Austrije i pobijedile 82:75, no ipak malo teže nego što je bilo očekivano. U 34. minuti bilo je neriješeno (66:66), a onda Ukić i društvo do kraja rade seriju 16:9 i upisuju novu, četvrtu pobjedu. U redovima Hrvatske najefikasniji je bio Bogdanović sa 19 koševa. Ukić je dodao 14 uz sedam asistencija, Marčinković je postigao 11, a Žorić 10. Markota je ubacio šest, ali je imao 10 skokova. Ponovo je igrao i Dario Šarić. U 12,5 minuta postigao je osam koševa, uz tri skoka, asistenciju i dvije ukradene lopte.

Hrvatska u nedjelju gostuje na Cipru.

Komentara 1

JO
jolly
23:02 27.08.2012.

..Rade seriju 16:9!? ha ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije