Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDAL

Interpol istražuje namještanje utakmica na Svjetskom prvenstvu!

stadion
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
13.06.2014.
u 20:58

Tim istražitelja stigao je u Brazil provjeriti sve češće i ozbiljne optužbe.

Namještanje utakmica na Svjetskom nogometnom prvenstvu nije više predmet priča nezadovoljnih nogometaša ili navijača, to je postala stvarnost jer Interpol je poslao tim istražitelja u Brazil da istraže o čemu se radi!

Generalni tajnik Interpola Ronald K. Noble potvrdio je ovu informaciju za CNN, ali nikakvih detalja još uvijek nema, samo se može nagađati o čemu se radi.

No već nakon dvije utakmice jasno je da nešto sa sucima nije u redu, prvo je grubo oštećena Hrvatska protiv Brazila, da bi potom Meksiku bila poništena dva pogotka koja su djelovala regularno.

Kada se svim ovim informacijama pridodaju brojne nelogičnosti vezane uz Svjetsko prvenstvo u Brazilu, od skupih stadiona smještenih u džunglu, pa do raznih optužbi za korupciju, jasno je da se nešto događa i možda uskoro saznamo točno što!

>> Koliko će se FIFA još moći braniti od optužbi?

Ključne riječi

Komentara 17

CH
chemica
22:33 13.06.2014.

Onaj tko je iskreno navijao sad mora da se osjeća istinski glupo. Pobjednik utakmice se ne određuje na terenu već na nekakvom mafijaškom sastanku. Hm, možda je bolje bilo držati ljude u neznanju. Mada, kao da je puno bitnije istima osigurati neograničene količine jeftinog piva nego ispravnost utakmice. Nije to baš preveć pametna čeljad, ti navijači. Prostodušna, kak bi se pristojno reklo.

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
22:35 13.06.2014.

Navodno je Nishimura već angažirao odvjetnika Gredelja...

KO
Kora
22:44 13.06.2014.

Bit će tu još svega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije