Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabio Laziju

Interov trener nagradio Brozovića sjajnim komplimentom

Marcelo Brozović
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
30.10.2018.
u 09:57

Brozović ima kompas u nozi, on zna igrati nogomet. Ima jednostavna rješenja i traži slobodne suigrače. Ali ponekad ima koji dodir previše - rekao je Spalletti

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović ponovno je igrao sjajno u pobjedi svog Intera. U 10. kolu talijanske lige crno-plavi su u Rimu svladali Lazio s 3:0.

Uz dva gola Maura Icardija strijelac za gostujuću momčad bio je i naš Brozović. Trener Luciano Spalletti bio je zadovoljan igrom svoje momčadi, a hrvatskom igraču dao je poseban kompliment.

Marcelo Brozović
1/4

- Brozović ima kompas u nozi, on zna igrati nogomet. Ima jednostavna rješenja i traži slobodne suigrače. Ali ponekad ima koji dodir previše - rekao je Spalletti.

Marcelo je od onih igrača koji najviše pretrče na utakmici, te je u vrhu talijanske lige po broju dodavanja. Hrvat je u dosadašnjem dijelu sezone imao 775 dodavanja uz 89 posto uspješnosti.

U 12 utakmica ove sezone Marcelo je zabio dva gola, a pogodak Laziju mu je 15. u Interovom dresu.

>> Pogledajte kako se vatreni zabavljaju u slobodno vrijeme

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije