Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Znatno viša ponuda

Inter treći put odbio Mourinha, a i Perišiću je nuđeno pravo bogatstvo

Ivan Perišić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
05.07.2017.
u 08:55

Prema posljednjoj ponudi, Perišić bi u Manchesteru imao znatno veća primanja nego u Interu i to čak 7 milijuna eura godišnje.

Dogovor između Manchester Uniteda i Intera oko prelaska Ivana Perišića još uvijek nije postignut. Talijanski klub jučer je hrvatskom reprezentativcu ponudio novi ugovor s godišnjom plaćom od četiri milijuna eura. No, kako pišu tamošnji mediji, Perišić je odbio ponudu uz poruku da ga zanima jedino prelazak u klub s Old Trafforda. 

Jučer je i Manchester United znatno povisio ponudu, već treću u nizu. S 32 milijuna eura sada je ona povišena na 45 milijuna, no Talijani su i to odbili jer ih zanima prodaja samo ako bi Englezi bili spremni platiti 55 milijuna eura.

Prema njoj, Perišić bi imao znatno veća primanja nego u Interu i to čak 7 milijuna eura godišnje. Jose Mourinho tako još uvijek mora čekati na dolazak Hrvata kojeg silno želi u svojoj momčadi...

Komentara 2

Avatar southman
southman
09:21 05.07.2017.

Mamić bi to već odavno dogovorio sa Englezima " platite 60 mil.. a ja Vam poslije vratim 20 mil. na crno u kešu !". Svi zadovoljni !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije