Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija

Inter razbio Parmu na San Siru, katastrofa Lazija kod Siene

'Inter Milan's Diego Milito celebrates after scoring against Bari during their Italian Serie A soccer match at the San Siro stadium in Milan September 22, 2010.  REUTERS/Alessandro Garofalo (ITALY -
Reuters/Pixsell
07.01.2012.
u 22:50

U subotu su odigrane prve dvije utakmice 17. kola talijanskog nogometnog prvenstva.

Završila je (kratka) zimska stanka u talijanskoj Seriji A, koju su nogometaši Intera, čini se, dobro iskoristili. Momčad Claudija Ranierija kod kuće se poigrala s Parmom, uvalivši gostima na San Siru pet golova (5:0). Diego Milito zabio je dva, a po jedan su dodali Pazzini, Motta, i Faraoni.

Lazio je doživio pravu katastrofu na gostovanju u Sieni. Igrači Edoarda Reje u Rim se vraćaju sa četiri pogotka u mreži (0:4). Po dva gola "sprašili su im Destro i Calaio.

Novom pobjedom Inter je došao do petog mjesta na ljestvici sa 29 bodova, a četvrtoplasirani Lazio ima samo bod više.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije