Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan želi Brozovića

Inter će teško za Sušića platiti pet milijuna eura

20.10.2013., stadion u Kranjcevicevoj, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 13. kolo, NK Hrvatski Dragovoljac - NK Hajduk.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
02.01.2015.
u 08:00

Talijanski mediji pišu da se slavni milanski klub zanima za veznog igrača Hajduka i da nudi oko pet milijuna eura

Safet Sušić, donedavni izbornik BiH i nekoć fantastični nogometaš Sarajeva, svoju je nogometnu karijeru, što se inozemstva tiče, izgradio u francuskom PSG-u kada nije bio u vlasništvu bogatih šeika. Bila je to druga polovica 80-ih godina prošlog stoljeća. Njegov nećak Tino Sven Sušić (22) sad je na meti velikog talijanskog kluba Intera iz Milana.

Izvori govore da je riječ o pet milijuna eura, što bi i te kako dobro došlo splitskom Hajduku. No teško je zasad povjerovati u ovu priču. Naime, na sličnoj poziciji Roberto Mancini ima Matea Kovačića, našeg nogometnog reprezentativca. Obojica su dobri tehničari, skloniji ofenzivnom nogometu. No dug je siječanj i prijelazni rok.

Ponovno je u fokusu zanimanja i Marcelo Brozović, Arsenal i Milan dva su kluba koji se najčešće spominju kao mogući novi poslodavci. Milan je, čini se, sada malo bliži, no to su još uvijek samo naklapanja.

>>Rapaić: Sušić podsjeća na Zidanea; Vučević: Ne damo ga ispod pet milijuna eura

Komentara 6

Avatar jebb
jebb
11:35 02.01.2015.

Kako ces ti prodati igrace za dobre novce dok celnici kluba lutaju po Evropi trazeci kupca za njih. I najveci laik zna da to nije nacin, da si im takvim potezom odmah prepolovio cijenu. I posto svi znaju da Hajduk jedva prezivljava, odbij jos pola od one preostale polovice i to je cetvrtina cijene. Umjesto sto zevkate protiv Mamica, mogli bi ga zamoliti da vam da jedan kratkotrajni kurs u vodjenju nogometnog kluba. Onda se ne bi hvalili kako ste prodali igraca za 400 tisuca eura.

PU
purger58
14:13 02.01.2015.

Umjesto sto pljujete po njemu,mozda bi trebali Maminja uzeti ko vanjskog suradnika da vam pokaze kako dorbro prodati!

Avatar Abcda
Abcda
13:47 02.01.2015.

500 cevapa je dosta .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije