Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SNOVI SU ISPUNJENI'

Ima milijune na računu, a svi su ostali u čudu kad su vidjeli automobil koji je kupio

Vidal
Instagram
01.11.2021.
u 11:27

Vidal je objavio i nekoliko fotografija sa svojim novim automobilom, a one su postale hit na društvenim mrežama.

Nogometaš Arturo Vidal (34) svake godine u Interu zaradi oko šest milijuna eura, a svoj je bankovni račun "do čepa" napunio dok je igrao u Juventusu, Bayernu i Barceloni. Zato su se mnogi iznenadili kada su vidjeli automobil kojim je stigao na trening.

"Konačno je stigao poklon. Snovi su ispunjeni! Godinama sam čekao da ga dobijem", napisao je Čileanac video na kojem vozi - Fiat Pandu.

Vidal je objavio i nekoliko fotografija sa svojim novim automobilom, a one su postale hit na društvenim mrežama.

Vidalu su se često izrugivali zbog načina luksuznog načina života pa se na treningu pojavio u Fiat Pandi za koji talijanski mediji pišu da stoji oko dvije tisuće eura.

"Život mi je dao toliko mogućnosti, no ja sam sretan s malim stvarima", poručio je Vidal na preko društvenih mreža i tako poslao poruku da uvijek treba ostati skroman.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar TvojUjko
TvojUjko
13:31 01.11.2021.

Znaci glupira se, jer su ga mnogi zafrkavali sto puno trosi na luksuz.. Pa je kupio Fiat. Nikad naslov nema veze s tekstom.

Avatar Tombstone
Tombstone
22:18 01.11.2021.

Zakaj je to tak cudno? Sam Walton, koji je bio bogatiji od svih nogometasa zajedno, vozio je F150 25 godina star kad je umro, a kupil ga je novoga. Zasto su po vama automobili mjerilo bilo cega osim ugl. snobizma?

HO
homophob
23:24 01.11.2021.

Koga bi covjek morao impresionirati autom? One koje impresionira auto nisu vrijedni paznje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije