Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI UDARAC

Ima li kraja pehovima? Uzdrmana U-21 reprezentacija doznala još novu lošu vijest

Hrvatski U-21
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
19.06.2019.
u 21:38

- Situacija je neizvjesna, vidjet ćemo kako će se stvari odvijati kroz naredne dane. Benković se danas požalio na staru ozljedu i morat ćemo donijeti odluku prije utakmice s Francuskom - rekao je Gračan.

Hrvatska U-21 reprezentacija na otvaranju Europskog prvenstva u Italiji i San Marinu izgubila je od Rumunjske 1:4. Tim se neugodnim porazom značajno udaljili od ulaska u polufinale i plasmana na Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine što je bilo zacrtano kao glavni cilj.

Izbornik Nenad Gračan u toj je utakmici već u 14. minuti ostao bez jednog od ključnih igrača, Josipa Brekala, a sada je stigla još jedna loša vijest. Ozlijedio se i prvi stoper Filip Benković i nije sigurno hoće li moći odigrati preostale dvije utakmice protiv Francuske i Engleske.

- Situacija je neizvjesna, vidjet ćemo kako će se stvari odvijati kroz naredne dane. Benković se danas požalio na staru ozljedu i morat ćemo donijeti odluku prije utakmice s Francuskom - rekao je Gračan.

Izbornik se još jednom osvrnuo na poraz od Rumunjske.

- Nema se danas što puno dodati. Dva pogotka smo primili poslije svojih grešaka, a prije trećeg pogotka Rumunjske imali smo kontrolu i nisu nam više stvarali šanse. Ništa nije izgubljeno, treba dići glave i pokazati koliko možemo u preostale dvije utakmice. Treba pokazati karakter. Bilo je i dobrih stvari, unatoč rezultatu, a sigurno se moglo više. Iz prevelikog broja tehničkih pogrešaka rodila se nervoza, gubilo se samopouzdanje.

U petak slijedi utakmica s Francuskom.

- Francuska je zaista odlična reprezentacija. I u prijateljskom ogledu s nama pokazali su moć i širinu. Čeka nas uistinu zahtjevna utakmica, u svakom smislu. Još je rano govoriti hoće li biti promjena u sastavu. Međutim, ne bude li povratne trke, tranzicije, ne budemo li dobro izgledali u prekidima i ponovimo li greške, neće biti ni rezultata.

Ključne riječi

Komentara 3

MA
Mama
21:53 19.06.2019.

ma da a da je dobila prvu utakmicu sve bi bilo ok,bez prevelikih izgovora,nego uciti na greskama

NI
NikoCro
00:03 20.06.2019.

Igrati pa kako bude, ostali su prilicno moćni ali nema izgovora, igrati dalje pa kako bude

OL
oLo
23:10 19.06.2019.

I onako je sve gotovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije