Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI ČIN

'Igre prijestolja' u Dinamu ne staju: Sutra se u Maksimirskoj 128 očekuje vrhunac drame

Svečani prijem delegacije Dinama u općini Žepče
Armin Durgut/PIXSELL
01.01.2023.
u 16:16

Vidjet ćemo u kojoj će mjeri previranja u Dinamu utjecati na trenera Dinama Antu Čačića i njegove igrače. Pogotovo što se tiče Čačića, koji uz funkciju trenera bi odsad trebao obnašati i funkciju sportskog direktora

"Igre prijestolja" u Maksimirskoj 128 ne staju, a sutra će dobiti novi čin. Nadzorni odbor Dinama za sutra (ponedjeljak, 2. siječanj) u 11 sati sazvao je novinsku konferenciju u prostorijama kluba, a na njoj će biti i neki članovi Izvršnog odbora, kao i Skupštine. Zanimljivo je to da su svi koji će se danas pojaviti na toj konferenciji dio "Mamićeve" struje, odnosno protivnici Krešimira Antolića koji se odmetnuo od međugorskog bjegunca.

06.11.2018., Zagreb - Clana Uprave GNK Dinamo za sigurnost, ticketing i clanstvo Kresimir Antolica komentirao je susret Dinama i Spartaka iz organizacijskog i sigurnosnog aspekta te najavio da dolazi 1200 navijaca Spartaka u Zagreb."n"nPhoto: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

No Mamić mu sada želi pokazati da ipak nije stvarni gazda Dinama, kako si je to umislio. A to će mu sutra poručiti tako što će Nadzorni odbor obznaniti potpise više od polovice Skupštinara. Sa tim 41 potpisom Mamićeva struja imat će većinu, a to znači da će predsjednik Dinama Mirko Barišić u roku od 30 dana morati sazvati, a potom u roku od 60 dana i održati izvanrednu sjednicu Skupštine.

A ta Skupština mogla bi značiti kraj za Krešimira Antolića. U Dinamu je borba za vlast dosegnula najvišu razinu, iako ne sumnjamo da obje strane još čuvaju najtežu artiljeriju.

23.12.2022., Mostar, Bosna i Hercegovina - Zdravko Mamic odrzao je konferenciju za medije na temu Dinama. Photo: Matko Begovic/PIXSELL
Foto: Matko Begovic/PIXSELL

Šteta je što se sve to u Dinamu događa u trenucima nakon što je ostvario rekordne zarade u Ligi prvaka te ima šest bodova prednosti (uz utakmicu manje) od Hajduka u borbi za hrvatski naslov. Splitski klub krenuo je ozbiljno u Novu godinu, s vrhunskim stručnjakom Ivanom Lekom na klupi, a cilj mu je osvojiti naslov već ove godine.

Vidjet ćemo u kojoj će mjeri previranja u Dinamu utjecati na trenera Dinama Antu Čačića i njegove igrače. Pogotovo što se tiče Čačića, koji uz funkciju trenera bi odsad trebao obnašati i funkciju sportskog direktora.

Komentara 26

KA
kažemja
17:07 01.01.2023.

Blitvari se već počeli veseliti i maštati o nekom naslovu.Dinamo i bez uprave i sa B momčadi osvaja naslov.

Avatar Dragec.V
Dragec.V
20:57 01.01.2023.

Zašto mislite da su to igre?Zar ljudi ako s nekim ne mogu raditi ne misle svojom glavom?Mislim da su medji najveći manipulatori.

GO
Gorskivuk5
21:17 01.01.2023.

Strazbur oslobada Mamiće. A šta će onda biti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije