Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI PORUČIO:

'Igrao sam s Griezmannom i protiv Ronalda, ali Modrić je najbolji na svijetu'

Modrić i Rakitić
Foto: DPA/Pixsell
1/9
06.09.2018.
u 08:52

- Uvijek nam je bilo drago družiti se u reprezentaciji, pa tako još i više nakon Svjetskog prvenstva, sada kada nam se vraćaju brojna lijepa sjećanja. To nam mora biti dodatni motiv za dalje - rekao je Šime Vrsaljko

Hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko najavio je današnju prijateljsku utakmicu s Portugalom koja se od 20:45 igra u Fareu.

- Najvažnije je da budemo momčad na terenu, bez obzira na formu na početku klupske sezone i reprezentativnih natjecanja. Naravno da će biti teško na gostovanju kod Portugala, ali mislim da ćemo se kvalitetno pripremiti i izgledati dobro - rekao je Vrsaljko i dodao:

- Uvijek nam je bilo drago družiti se u reprezentaciji, pa tako još i više nakon Svjetskog prvenstva, sada kada nam se vraćaju brojna lijepa sjećanja. To nam mora biti dodatni motiv za dalje.

Luka Modrić u konkurenciji je za najboljeg igrača svijeta.

- Imao sam prilike igrati s Griezmannom, igrati protiv Ronalda, ali Luka Modrić mi je sugrađanin, suigrač i prijatelj. Mislim da je realno da ponese titulu najboljeg igrača na svijetu, to bi bilo zasluženo - rekao je Vrsaljko.

Komentara 1

PA
PainKiller
09:09 06.09.2018.

Modrić JE najbolji na Svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije