Naslovnica Sport reprezentacija

'Igrao sam s Griezmannom i protiv Ronalda, ali Modrić je najbolji na svijetu'

- Uvijek nam je bilo drago družiti se u reprezentaciji, pa tako još i više nakon Svjetskog prvenstva, sada kada nam se vraćaju brojna lijepa sjećanja. To nam mora biti dodatni motiv za dalje - rekao je Šime Vrsaljko
06. rujna 2018. u 08:52 1 komentara 1237 prikaza
Modrić i Rakitić
Foto: DPA/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/9

Hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko najavio je današnju prijateljsku utakmicu s Portugalom koja se od 20:45 igra u Fareu.

Ivan Rakitić HRVATSKI KLUB 100 Nakon Ivana Rakitića načekat ćemo se na sljedećeg jubilarca

- Najvažnije je da budemo momčad na terenu, bez obzira na formu na početku klupske sezone i reprezentativnih natjecanja. Naravno da će biti teško na gostovanju kod Portugala, ali mislim da ćemo se kvalitetno pripremiti i izgledati dobro - rekao je Vrsaljko i dodao:

[video: 26510 / Yuri Cortez o Modriću, Svjetskom prvenstvu i svom poslu]

- Uvijek nam je bilo drago družiti se u reprezentaciji, pa tako još i više nakon Svjetskog prvenstva, sada kada nam se vraćaju brojna lijepa sjećanja. To nam mora biti dodatni motiv za dalje.

Zlatko Dalić Hrvatska Island UTAKMICA S PORTUGALOM Zlatko Dalić otkrio početni sastav, ovako će izgledati nova Hrvatska!

Luka Modrić u konkurenciji je za najboljeg igrača svijeta.

- Imao sam prilike igrati s Griezmannom, igrati protiv Ronalda, ali Luka Modrić mi je sugrađanin, suigrač i prijatelj. Mislim da je realno da ponese titulu najboljeg igrača na svijetu, to bi bilo zasluženo - rekao je Vrsaljko.

Grijanje
UŠTEDA
Sezona grijanja nije gotova: Evo kako uštedjeti

A1 izdvaja za Vas