Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAOTIČNO STANJE

Igrači ljutiti na klub zbog Superlige, navijači na ulici: 'Pohlepni gadovi!'

Reuters
19.04.2021.
u 20:10

Nitko od tih igrača niti je birao niti imao mogućnost iznošenja mišljenja o Superligi.

Nogometaši 12 velikih europskih klubova koji žele u Superligu mogli bi biti najveći gubitnici te odluke jer UEFA i FIFA ime prijete zabranom igranja za reprezentaciju. Naime, nitko od tih igrača niti je birao niti imao mogućnost iznošenja mišljenja o Superligi.

Engleski navijači već su krenuli u konkretne akcije prosvjedima, transparentima i jasno upućenim kritikama prema čelnicima voljenih im klubova.

- Pohlepni gadovi - najčešći je poklik upućen odgovornima.

 

 

 

Nažalost, na meti su i nogometaši, neposredno, ali svejedno im smeta u obavljanju posla. Posebno kad uzmu u obzir da ih nitko ništa nije pitao.

Dapače, nogometaši Manchester Uniteda ljutiti su što im nitko od lidera kluba nije rekao planove niti im je obznanio odluku o Superligi. O svemu su morali doznati iz medija, a to su shvatili kao omalovažavanje.

Time se samo potvrđuje da čelnicima 12 klubova nije stalo do igrača, navijača i nogometa... Ili, jednostavno, blefiraju sa Superligom.

Komentara 21

RE
rene
22:02 19.04.2021.

ako neke zvijezde budu željele igrati za reprezentaciju, a svi Brazilci i Argentinci žele, onda će otići iz tih klubova, vjerujem i Englezi ... ko će onda gledati te klubove bez zvijezda??? bit će koda igraju Alaves protiv Mallorce ...

Avatar Forumas
Forumas
20:26 19.04.2021.

upravo tako, ti veliki klubovi "blefiraju" kao sto su to vec vise puta radili i nakon svakog blefiranja su dobili olaksice odnosno mogucnosti za vecom zaradom . zasto "hrvatska televizija" nije prenosila dinamove utakmice ? pa UEFA je prodala pravo prenosa mafijaskim udrugama koje te prenose sada naplacuje visestruko skuplje i od tog kolaca daje dio upravo tim velikim klubovima da bi oni mogli biti jos veci. kako god ovo blefiranje zavrsi opet ce najebati mali.

HR
hr76
20:47 19.04.2021.

Samo se treba sjetiti ULEB-a i FIBA-e kad se ovo događalo u europskoj košarci. Zato se bojim da se cjelokupnom europskom nogometu ovim potezom ne piše dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije