Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNK CIBALIA

Igrači klečali jer nisu dobili plaće, a bore se za vrh: Konačno su stigle pa prekinuli štrajk

Foto: HNK Cibalia Vinkovci/ Facebook
1/3
02.03.2023.
u 23:09

Nogometašima vinkovačkog kluba isplaćene su plaće za prosinac i siječanj. Tako se u miru mogu okrenuti utakmici protiv Solina.

Kako stvari stoje, a i kako nam pokazuju brojna dosadašnja iskustva, da bi se neke stvari riješile i postavile kako treba potrebno je da se digne buka i da mediji počnu o tome pisati. Upravo to se dogodilo i u HNK Cibalia gdje su igračima isplaćene zaostale plaće. Kako doznajemo igračima su isplaćene plaće za prosinac i siječanj tako da će igrači vinkovačkog kluba sada se ponovno moći skoncentrirati prije svega na treninge i prvu slijedeću utakmicu.

Cibalia u subotu, s početkom u 15:30 sati, igra na stadionu u Dugopolju protiv Solina. Poslije 19. odigranih kola Cibalia je 3. na tablici s 32 osvojena boda dok je NK Solin 4. sa 28. bodova.

- Plaće igračima su isplaćene i pripremamo se za utakmicu protiv Solina - rekla je za predsjednica HNK Cibalia Dea Lasić.

Vodeći u Prvoj NL je NK Rudeš, a drugo mjesto drži HNK Vukovar 1991. 

Komentara 1

LE
lector2corrector
14:10 04.03.2023.

s-kon-centrirati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije