Naslovnica Sport Ostali sportovi

Igrači Futsal Dinama na predstavi 'Tko pjeva zlo ne misli'

Kazališni 'remake' jednog od najgledanijih hrvatskih filmova oduševio je igrače
13. ožujka 2018. u 15:26 1 komentara 143 prikaza
Igrači Futsal Dinama u kazalištu
Foto: Futsal Dinamo
Pogledajte galeriju 1/5

Igrači i uprava lidera 1. hrvatske malonogometne lige, Futsal Dinama bili su u ponedjeljak navečer posebni gosti Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu na predstavi 'Tko pjeva zlo ne misli'.

Futsal Dinamo Futsal Ni Vrgorac nije uspio zaustaviti Dinamo, plavi i dalje na vrhu

Kazališni 'remake' jednog od najgledanijih hrvatskih filmova oduševio je igrače koji su se na kratko vratili u stari Zagreb u razdoblje između dva svjetska rata. Na početku predstave dočekala ih je i intendantica HNK Zagreb Dubravka Vrgoč:

Igrači Futsal Dinama u kazalištu
1 / 5
Futsal Dinamo - Brod

- Ova predstava slijedi europsku kazališnu praksu koja kultne filmove tretira kao kulturno blago i tako nadahnjuje nove generacije gledatelja. Naša je predstava smještena na Gornji grad gdje obitelj Šafranek živi u svojim svakodnevnim purgerskim udobnostima, a s obzirom na to da su ovi dečki prava purgerska škola, drago mi je da su nas posjetili i pogledali ovu hit predstavu zagrebačkoga Hrvatskog narodnog kazališta.

Predsjednik kluba Matija Đulvat zahvalio je intendantici na pozivu i izrazio nadu kako je ovo početak dugoročne suradnje HNK Zagreb i Futsal Dinama te spajanja zagrebačke kulture i sporta.

- Mislim da je ovo za sve nas između prvenstvenih utakmica najbolji način za odmor, ali i prilika da se svi upoznamo s obzirom na to da imamo iste vizije urbanog Zagreba. Dobro smo se nasmijali i preporučujem svim našim članovima i navijačima da ulove vrijeme i dođu pogledati ovu predstavu.

Na kraju je iskoristio priliku da intendanticu HNK, ali i cijelu glumačku postavu predstave 'Tko pjeva zlo ne misli' pozove na jednu od predstojećih utakmica Futsal Dinama što je odmah prihvaćeno.

Otkazano Tko pjeva zlo ne misli umjesto opere Sicilijanske večernje BBB Ogorčeni odlukom Evo što je Futsal Dinamo napravio u inat GNK Dinamu Futsal Dinamo - Brod FUTSAL Futsal Dinamo objavio financijsko izvješće, evo kako je poslovao u 2017.
adidas Xmas
PROMO
Ove blagdane kreirajte idealne sportske poklone

A1 izdvaja za Vas