Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkazano

Tko pjeva zlo ne misli umjesto opere Sicilijanske večernje

Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/3
08.03.2018.
u 12:45

U ponedjeljak, 12. ožujka u 19.30 zbog bolesti pjevačice umjesto navedene opere igra hit predstava

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu otkazuje izvedbu opere Sicilijanske večernje u ponedjeljak, 12. ožujka u 19.30 zbog bolesti pjevačice.

Umjesto navedene opere igra hit predstava TKO PJEVA ZLO NE MISLI, redatelja Renea Medvešeka.

Rezervacije za izvedbu nisu moguće, pozivamo publiku da ne propusti ovu izvedbu i što prije osigura ulaznice putem ON LINE kupovine ili dolaskom na blagajnu HNK u Zagrebu.

 

Komentara 1

DL
dinka.lozic.7
11:09 09.03.2018.

Tri su predstave otkazane, a ne samo ona u ponedjeljak. Zašto reklamirate samo jednu predstavu, a o onima koje su u subotu i u slijedeći četvrtak ni riječi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije