Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hladan tuš

Igrači Dinama željeli slaviti uz svoje navijače, pa ostali dotučeni njihovom reakcijom

Igrači Dinama
Foto: Milan Šabić/Pixsell
1/7
04.03.2020.
u 23:20

Ne osjećam se kao pobjednik kad moj suigrač sjedi tužan nakon utakmice - napisao je Dilaver

Dinamovi navijači rastužili su Petra Stojanovića. Naime, bacili su mu natrag dres koji im je htio pokloniti nakon utakmice, tako zahvaliti na podršci, a o svemu se na svom profilu na Instagramu oglasio Emir Dilaver.

>>> Pogledajte atmosferu na Poljudu nakon utakmice

- Da Hajduk pobijedi na Maksimiru, uživali bi sa svojim navijačima. Možda bi na putu za Split još popili koje zajedno. A mi? Mi možemo samo biti tužni jer pojedini navijači vrijeđaju naše suigrače kad im daju dres. Svaka čast.

Ne osjećam se kao pobjednik kad moj suigrač sjedi tužan nakon utakmice - napisao je Dilaver, kojemu vjerojatno ni samom nije bilo jasno čemu takva reakcija, prenosi 24sata.

Igrači Dinama
1/51

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 36

Avatar Graničari Stari
Graničari Stari
00:10 05.03.2020.

Žao mi je Dinama. I žao mi je Bjelice i igrača. Nisu to zaslužili. Jer su pravi. Ona momčad s Bjelicom u Europi je možd ai najbolja momčad koju je Dinamo imao (momčad, ne pojedinačni igrači). I samo nas je nesreća i malo manjak muda spriječio da napravimo rezultat i u Europa ligi i sad u Ligi prvaka. Zaslužili su više od navijača. Ali upali su u jednu ludu i nenormalnu situaciju za koju nisu ni krivi ni dužni. Šteta. Dinamo da ima pravi stadion i navijače kakvi su bili Boysi prije 10ak godina i da ima publiku uz sve ovo šta ima bi bio hit u Europi...baš klub ima potencijal. Bit nešto više, uspješnije, bolje. A nažalost puni potencijal Dinama još nikad nije realiziran. Nikad Dinamo ko klub nije puhao na sve cilindre. Uvijek je nešto štekalo.

Avatar Reconquista
Reconquista
23:54 04.03.2020.

Dinamovci se itekako identificiraju s imenom. Kak je Zlatko Vitez rekao biti Dinamovac je bilo više od Hrvata. Kad si rekao da si dinamovac svi su znali kaj si u toj šugavoj Jugi. Dinamo je bio hrvatstvo. Taj klub je nešto značio. Nešto jako važno i jako puno. I to su uništili oni koji vode klub. Koliko su zaslužni, a jesu zaslužni za neke stvari (što opet neki navijači neće priznat) toliko su uništili taj odnos klub-navijači. Pogledajte si na YouTube-u dokumentarac Dibamovo proljeće - 20 godina. Sniman 2002. o 1982. Poslušajte malo kaj ljudi pričaju o Dinamu I na kakav način. To je značio Dinamo nekad. A kad naletite šta pišu naši dragi Srbeki o Dinamu i navijačima Dinama onda vam je sve jasno. Za njih su navijači Dinama najgori Hrvati, "zadrti", zagriženi, "ultraortodoksni Hrvati". Tak nas doživljavaju ili su nas doživljavali naši neprijatelji. I zato im je Dinamo bio trn u oku. A nama dinamovcimq na ponos. E to su neka prošla vremena...

CH
chupakabra
00:58 05.03.2020.

Samo plačite i kmeekajte. Dinamo šampion, mala skupina huligančića nije Dinamo. Opet prvaci!!! Pusa, book !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije