Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo razočaranje

Pogledajte atmosferu na Poljudu nakon derbija: Evo na koga su se sada okomili navijači

Hajduk - Dinamo
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/8
04.03.2020.
u 21:34

Donosimo neke od najzanimljivijih komentara navijača Hajduka na Facebooku

Svladavši u srijedu Hajduk na Poljudu s 2:0 (0:0), Dinamo je praktički još jedno prvenstvo spremio u džep.

Pobjegao je splitskom rivalu na nedostižnih 17 bodova razlike, pa slobodno možemo kazati da je s ovim derbijem propala i zadnja nada da će Hrvatska dobiti novog prvaka.

>>> Pogledajte atmosferu na Poljudu nakon utakmice 

Sa svršetkom utakmice svjesni su toga postali i navijači Hajduka, koji na naslov čekaju još od proljeća 2005. godine. Donosimo u nastavku neke od najzanimljivijih komentara koje su ostavili na službenoj stranici Hajduka na Facebooku:

-  Ma koliko god nas uvjeravali da imamo dobru ekipu, pola ovih igrača nema kvalitetu ni za Drugu ligu. Dobro je da su i ostali loši pa se borimo za drugo mjesto.

- Mislim da ste nekorektni s komentarima, Hajduk je bio bolji do isključenja, imao je dvije izvanredne prilike. Sudac također nije prije toga sudio očigledni žuti na Krekoviću.

Ne može se reći da se igrači nisu borili, ali nisu mogli sa igračem manje, ipak trebamo priznati da je Dinamo četiri puta skuplji od Hajduka i da Hajduk ima solidne igrače, međutim nema takve individualne vrijednosti kao što su Ademi i Petković.

Hajduk - Dinamo
1/51

U svakom slučaju mislim da igrači i Tudor nisu zaslužili ovako pljuvanje.

- Jad i bijeda, sramoćenje imena se nastavlja. Od nedelje više neće biti ni drugo mjesto bitno, već četvrto ili peto. I uvijek je krivac neko drugi, a istina je da smo dotaknuli dno dna i da tamo stojimo već godinama.

- Igor Tudor je glavni krivac za današnji poraz. S Tahirajem, Jurićem, Juranovićem i Jradiem, Hajduku je maksimum eventualna borba za drugo mjesto. A i to može biti zaboravljeno ako se izgubi u Rijeci.

- Kao da su amateri igrali. Vrte se tamo kao mala djeca. Je li nam kapetan igrao danas? Mujakiću svaka čast, odigrao je zmajski, ostali žali Bože.

- Ipak nismo dorasli Dinamu. Moramo još mnogo žganaca pojesti da dostignemo Dinamo.

- Crveni nažalost prelomio utakmicu + promašene prilike. I s crvenim čak bolji i konkretniji. Mujakiću svaka čast, koja borbenost, koliko trke... a nazad ko tenk. Dimitrov također odličan, čuvao Petkovića strašno.

Tahiraj i Jurić katastrofa, blago rečeno. Nejašmić bi morao dobiti priliku...

- Nikad gori Dinamo, ne bi tri dana dali gol 11 na 11. A mi kad nismo u stanju iz onih šansi zabiti gol ili dva, ništa ni ne zaslužujes više.

- Tahiraja treba poslati na posudbu u NK Vinogradar. Neka bere grožđe svaki dan poslije treninga, tamo će biti korisniji.

- Idemo realno, a što očekivati od trenera kojem igraju Tahiraji, Jurići i Juranovići pored Edouka, Čoline, Dolčeka i  Nejašmića? 

Tudore želim ti pamet u glavu. Ovo me više boli nego da smo izgubili deset utakmica zaredom. Hvala moj Hajduče.

- Juranović platio Oršiću pet kuna za 90 minuta lunaparka. Jadna majko.

- Dokle god se budu prodavali mladi igrači, a lova ulagala u sportske direktore, skaute, trenere i predsjednike kluba, umjesto u napadače, tu rezultata neće biti!

 

 

Ključne riječi

Komentara 13

PR
PrivatizacijskaKomunjara
22:37 04.03.2020.

O kakvim panjevima skautskim se radi ,govori podatak da je Rebic iz Imotskog ,Petkovic iz Metkovica ,Rog je u Splitu igro, Ademi je iz Sibenika , Moro iz kastela ,A Osijek je nedavno prodao beka za 5 milijuna € isto Dalmatinca,Torcida i orjuna koja stoji iza nje su najveci problem jer sustavno kvare i otezavaju rad u klubu koji je bio rasadnik talenata

VA
vapor
22:02 04.03.2020.

Vratio se sa utakmice: Ništa nova, ništa nova... Nogometna provincija protiv EU Dinama. Ne treba velikih i teških riječi, stvar je (zadnjih 10-15) uvijek ista. Hajduk nema novaca, struke, sportskog ni poslovnog managementa da bi napravio neki iskorak. I ovo nije nužno redosljed nedostataka. Torcida radi veliku štetu "svom" Hajduku. I tu nema boljitka na vidiku. Ne treba pljuvati Tudora, jeftini su to i nevješti nogometaši koji se ipak trude. To je, naravno, nedovoljno za biti bolji od Dinama a jedva dovoljno za Osijek i Rijeku. Bio je Hajduk ime nekad u puuuno jačoj ligi ali ovo je sadašnjost a bojim se i budućnost.

B2
bokida 2
22:21 04.03.2020.

E moj Tudore. Koju si ti utakmicu gledao. Razlika u kvaliteti igrača se vidi iz aviona. Koja slijedeća godina pa Dinamo već slaže jaku ekipu za ligu prvaka šta ti nećeš ni dočekati na klupi Hajduka.Lažete te ljude šta zdušnošno prate i navijaju za svoj klub. Sramota od izjava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije