Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI POLUFINALA

Igor Karačić otklonio svaku strepnju: 'Da ne pitate više'

Hrvatska - Španjolska
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/7
23.01.2020.
u 08:31

Červarova družina trebala je igrati u kasnijem terminu, ali je EHF prihvatio zamolbu norveškog saveza za promjenu satnice

Hrvatska rukometna reprezentacija u petak u Stockholmu igra polufinale EP-a protiv Norveške (18 sati). Červarova družina trebala je igrati u kasnijem terminu, ali je EHF prihvatio zamolbu norveškog saveza za promjenu satnice.

Europska rukometna federacija prihvatila je prijedlog Norvežana, a kada je hrvatski savez prije dva dana tražio da reprezentacija nakon susreta sa Španjolcima krene za Švedsku, onda je zahtjev odbila.

Hrvatska - Španjolska
1/17

No bez obzira na sve, nadamo se kako ćemo protiv Norveške imati sve igrače. Naime, u završnici dvoboja sa Španjolskom (22:22) naš Igor Karačić u dvoboju s Alexom Dušebajevom dobio je udarac u koljeno.

Hrvatski reprezentativac šepajući je otišao s terena, što nas je ozbiljno zabrinulo. Nadamo se dobrim vijestima iz našeg stožera, a Igor je nakon utakmice putem snimke javio kako nema razloga za brigu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Da ne pitate više😁 Hrvatska rukometna reprrzentacija❤❤❤ #croatiafulloflife❤❤❤

A post shared by Damir Kajba (@damirkajba) on

– Apsolutno je nikakva mogućnost da propustim polufinale. Ako treba, igram i s jednom nogom. Sve je u redu, ne brinite se – poručio je Karačić.

U petak se igraju polufinalne utakmice rukometnog EP-a, prvo igraju Hrvatska – Norveška (18), a kasnije Slovenija – Španjolska (20.30).

>> Što nas čeka u polufinalu protiv Norveške? Najavljuje Mladen Miletić

Komentara 10

ZE
Zeton
09:05 23.01.2020.

Ne znam razlog zbog kojeg su Norvežani tražili polufinalni susret u 18 a ne već određeni termin u 20,30 sati. Organizatori su im izašli u susret, iako su nas otkantali kada smo tražili da odemo u Stockholm odmah nakon susreta sa Španjolskom. Samo da naši igrači budu zdravi i onda neće biti problema. Smiješan je bio susret SLO i NOR, neregularan, zašto nisu igrali svi u istom terminu? Tome treba stati na kraj. Nariktaljka, i zato treba NOR samljeti i osvoijiti zlato protiv SLO.

FA
fake
09:47 23.01.2020.

Karačiću, Hrvatska je uz tebe.Drž' se.

FA
fake
09:47 23.01.2020.

Probajte sa Igor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije