Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI UGOVOR

I u Srbiji se raspisali o sjajnom poslu Davora Šukera: 'Dok se kod nas svađaju, Hrvati dijele milijune!

Davor Šuker
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/3
02.08.2020.
u 18:13

Radujemo se zajedničkoj suradnji na globalnoj promociji hrvatskog nogometa te na povećanju dostupnosti naših natjecanja međunarodnoj public - izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker

Hrvatski nogometni savez objavio je kako tijekom finala Hrvatskog nogometnog kupa u Šibeniku potpisan ugovor s novim partnerom HNS-a za medijska i televizijska prava, tvrtkom Endorphin Magine LTD.

Nakon javnog poziva na dostavu ponuda za televizijska i medijska prava na utakmice pod ingerencijom HNS-a, Hrvatski nogometni savez potvrdio je kako je potpisan ugovor s novim medijskim partnerom saveza, kompanijom Endorphin Magine LTD. Svečano potpisivanje ugovora održano je na šibenskom Šubićevcu u poluvremenu finalne utakmice Hrvatskog nogometnog kupa, a ugovor su potpisali predsjednik HNS-a Davor Šuker i predsjednik uprave Endorphina Gunnar Winbergh. Počevši s natjecateljskom godinom 2022./23., Endorphin će preuzeti produkcijska i distribucijska prava za sve utakmice u HNS-ovom vlasništvu – uključujući muška i ženska klupska natjecanja, utakmice futsalskih, mladih i ženskih reprezentacija te necentralizirane prijateljske utakmice A reprezentacije.

Naša suradnja s Endorphinom rezultat je rastućeg ugleda hrvatskih nogometnih natjecanja te je početak nove etape za hrvatski nogomet, koji u proteklih nekoliko godina proživljava procvat na području reprezentativnih rezultata, ali i na području uspjeha hrvatskih klubova. Rad i kvaliteta unutar naših klubova pomogli su nam podići međunarodni ugled hrvatskih natjecanja te sklopiti ovaj sjajan ugovor, koji će njima zauzvrat uvelike pomoći u daljnjem rastu. Siguran sam kako će se Endorphin pokazati kao odličan partner u razvoju nogometa u Hrvatskoj. Radujemo se zajedničkoj suradnji na globalnoj promociji hrvatskog nogometa te na povećanju dostupnosti naših natjecanja međunarodnoj public - izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Portal Index prenio je da je ukupna vrijednost ugovora za TV prava za HNL 103 milijuna eura.

O ovom poslu HNS-a i predsjednika Davora Šukera raspisali si se i u Srbiji gdje je od jučer glavna tema jedanaesterac za Partizan u utakmici protiv Napretka zbog kojeg je žestoko protestirala Crvena zvezda

Tamošnji Alo donosi tekst u kojem pišu kako dok se njihovi klubovi svađaju hrvatski za to vrijeme međusobno dijele 103 milijuna eura.

Dok se Crvena zvezda i Partizan svađaju je li jedanaesterac bio ili nije, Hrvatski nogometni savez (HNS) potpisao je ugovor s novim medijskim partnerom Saveza tvrtkom Endorphin Magine LTD! - piše Alo.

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Idler
Idler
18:25 02.08.2020.

A kaj veliju v EU ?

PE
PetrusManus
19:32 02.08.2020.

Nemrete vi da se ne dotaknete svojih

Avatar rubinet
rubinet
19:50 02.08.2020.

A što kosovski mediji pišu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije