Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo pojačanje

I Radošević potpisao: Rijeka je bila moja prva želja

Josip Radošević
Marko Prpić/PIXSELL
04.02.2015.
u 16:37

- Josip je, slično kao i Filip Bradarić, mlad i perspektivan igrač. Ne manje bitno, ima i iskustvo igranja u jakom klubu i jakoj ligi.

Rijeka je osigurala još jedno veliko pojačanje u veznom redu, Josip Radošević došao je na posudbu iz Napolija. Bivši igrač Hajduka koji ima i jedan nastup za hrvatsku reprezentaciju na Kantridi će biti do kraja 2015. godine.

- Josip je, slično kao i Filip Bradarić, mlad i perspektivan igrač. Ne manje bitno, ima i iskustvo igranja u jakom klubu i jakoj ligi. No i na njemu je da se dokaže treneru i izbori za poziciju u momčadi te  napravi novi iskorak u svojoj karijeri što sigurno zaslužuje po svom potencijalu, rekao je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora Rijeke. 

I Radošević je bio zadovoljan ovakvim raspletom, a upravo njegova želja za povratkom u Hrvatsku je presudila.

- Moja prva želja je bila da dođem u Rijeku. Došao sam u klub koji ima jasne ambicije i jasna očekivanja uz trenera koji voli raditi s mladim igračima. Došao sam se dokazati i dati sto posto na terenu. Igrače Rijeke poznajem, ekipa je povezana i neće biti nikakvog problema, rekao je Radošević.

>>Bradarić: Rijeka je ozbiljan klub, sigurno ću se uklopiti i odužiti se Keku

Komentara 2

TR
traflu
17:07 04.02.2015.

Kao Rijeka je njegov prvi izbor.Išao je tsmo gdje su ga poslali.Kao da su njega pitali.E moji novinari

Avatar Idler 3
Idler 3
20:47 04.02.2015.

Kaj na sve veli onaj kaj igra u Bugarskoj il Rumunjskoj il gdje već....kaj na fejsu objašnjava kak mu bi došli oružjem pred hižu ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije