Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI POSAO LOKOSA

I Marko Tolić uskoro postaje igrač Dinama

Marko Tolić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
14.08.2020.
u 19:55

Moguće je da će ostati na posudbi u Lokomotivi još neko vrijeme iako te detalje tek treba dogovoriti, kao i sve ostalo oko vjerojatnog potpisa za maksimirsku momčad.

Proda li Lokomotiva Ivu Grbića i za pet milijuna eura u Atletico, napunit će blagajnu u ovoj godini. Prvo su Kastrati (2 milijuna eura) i Karačić (1,5 milijuna) prodani Dinamu, pa Uzuni u Ferencvaros za 1,8 milijuna, potom Jakić u Dinamo za 1,2 milijuna eura, a sad izgleda da se i Marko Tolić vraća u Dinamo iako za njega odšteta neće biti prevelika jer mu za godinu dana istječe ugovor. 

Moguće je da će ostati na posudbi u Lokomotivi još neko vrijeme iako te detalje tek treba dogovoriti, kao i sve ostalo oko vjerojatnog potpisa za maksimirsku momčad. Lokosi su lijepo zaradili, ali i znatno oslabili momčad za novu sezonu, koja za njih počinje u nedjelju – protiv Dinama. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije