Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

Hulkenberg frustriran nedostatkom dobrog rezultata

Nico Hulkenberg
Foto: Reuters/Pixsell
15.12.2015.
u 14:24

Kao što ste vidjeli u Rusiji, tog dana sam malo više riskirao i platio sam cijenu, visoku cijenu.

Nico Hulkenberg je jedan od vozača koje bi mnogi navijači rado vidjeli u puno konkurentnijem bolidu. 28-godišnji Nijemac se može pohvaliti pole positionom na VN Brazila u svojoj debitantskoj sezoni s Williamsom 2010. godine, a nakon 94 starta još uvijek nije stajao na pobjedničkom postolju. Najbolji rezultat mu je četvrto mjesto, piše GP1.

“Naravno da me to frustrira. Ne vjerujem da trebate više riskirati kako bi to ostvarili. Kao što ste vidjeli u Rusiji, tog dana sam malo više riskirao i platio sam cijenu, visoku cijenu. To nije funkcioniralo pa mislim da trebam ostati smiren, naravno da trebate određenu dozu agresivnosti, ali i dalje biti miran. Samo trebate naporno raditi.”

Njegov timski kolega Sergio Perez je u Rusiji došao do svog drugog postolja za Force Indiju i petog u karijeri. Meksikanac je u kolovozu rekao da bi radije pokazao povremene bljeskove nego se potrudio raditi na konzistentnosti jer smatra da bi veliki rezultat mogao ponovno zainteresirati druge momčadi. Iako je Hulkenberg konzistentan vozač, na kraju je priznao istu stvar:

“I ja bih radije povremene bljeskove.”

>>Uz Schumijevu pomoć osvojio sam Bondovu djevojku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije