Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kukavički napad

Brutalno: Huligani udarali šakama i nogama navijača te ga umalo ubili

Huligani Ukrajina
YouTube screenshot
28.07.2017.
u 18:56

Do sukoba je došlo zbog toga što su Grci tijekom utakmice razvili transparent s porukom podrške ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu.

Brutalan napad ukrajinskih huligana zabilježile su nadzorne kamere na jednoj benzinskoj postaji nakon utakmice pretkola Europske lige između kijevskog Olimpika i grčkog PAOK-a. 

Do sukoba je došlo zbog toga što su Grci tijekom utakmice, koja je završila rezultatom 1:1, razvili transparent s porukom podrške ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu. To je razbjesnilo domaće huligane pa su nakon susreta krenuli u potragu za pripadnicima Gatea 4 kako se zovu najžešći navijači solunskog kluba.

I uspjeli su Ukrajinci uhvatiti skupinu Grka koji su s vozilom zastali na benzinskoj postaji. Najgore je prošao jedan navijač PAOK-a na kojeg je nasrnula skupina od desetak huligana. Bespoštedno su ga udarali šakama i nogama te su ga gazili sve dok nije izgubio svijest. Prava je sreća što u ovom kukavičkom napadu nije izgubio život.

Brutalan napad huligana možete pogledati u videu.

Komentara 21

YE
yelahiah
19:13 28.07.2017.

Kukavicki je bio transparent na stadionu,ovo je posljedica.

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
19:40 28.07.2017.

Došao gledati utakmicu i umjesto navijačkih transparenata nosi političke. Naravno ovim ne opravdavam ponašanje ukrajinaca, ali iz teksta se ne može shvatiti i odgovornost grka. Zamislite situaciju u kojoj navijač iz Srbije u Zagrebu izvjesi transparent Miloševiću, a došao gledati tekmu. Kako bi se sproveo?!

GU
General_U
19:19 28.07.2017.

nije imao sreće,grčki debili mislili da je to sve rusija pa dobili ono po sto su došli.sad će u grčkoj ukrsinci popušit batine i sve ok.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije