Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeka

Hrvoje Štrok: Neka se Hajduk pazi, bolje igramo u gostima

'06.03.2010., Rijeka - 1. HNL, 19. kolo, NK Rijeka - NK Cibalia. Tomislav Pavlicic, Hrvoje Strok.  Photo: Goran Kovacic/PIXSELL'
'Goran Kovacic/PIXSELL'
02.04.2011.
u 10:40

Rijeka u posljednje tri utakmice nije primila pogodak, ali rijetko i zabija, Scorijini napadači tek su jednom poentirali.

Pogled na brojke vrlo je jasan, Rijeka bi trebala biti topovska hrana za Hajduk. U proljetnom dijelu sezone Rijeka je postigla tek jedan pogodak, ima jednu pobjedu. A u posljednjih dvanaest utakmica učinak Rijeke još je gori. Tek dvije pobjede, nad Splitom i Slavenom Belupom.

– Te smo pobjede ostvarili u gostima, ispada da bolje igramo vani nego kod kuće. Tako je cijele sezone, ne samo u posljednje vrijeme – kaže Rijekin veznjak Hrvoje Štrok koji će biti najveća opasnost Hajduku.

Zanimljivo, posljednji domaći trijumf Rijeka je skoro već i zaboravila. Davno je bio 2. listopada kada je Lokomotiva pobijeđena sa 3:0. Ali sve su to tek brojevi. Kada se istrči na teren, onda je neka druga priča.

– Jadranski derbi uvijek je poseban motiv. Dolazimo željni igre. Hajdukovi će se mladi igrači dokazivati, ali i mi želimo ući u mirne vode tako da do kraja sezone prigodu za igranje dobiju mlađi igrači – kazao je Štrok.

Rijeka je prespavala u Sinju, trener Elvis Scoria ima one svoje "špurijuse" iz 2005. godine, kada je bio nerješiva enigma za Hajduk i usred Poljud uzeo Kup Hrvatske.

Scorijina momčad u dvoboj protiv Hajduka ulazi s čvrstom obranom koja u posljednje tri utakmice nije primila pogodak. Istina, napadači su samo jednom poentirali. Bit će to čvrsta utakmica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije