Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi reprezentativac

Hrvoje Milić stiže u ruski Rostov kod Stipe Pletikose

Hrvoje Milić (1)
Duško Marušić/Pixsell
22.06.2013.
u 19:18

U igri za Milića još su neki talijanski i njemački klubovi, a bio je i Hajduk, no nije se pokazao kao ozbiljan kupac. Odšteta za Milića je 300 tisuća eura.

Hrvoje Milić, koji je u dvoboju protiv Portugala debitirao za Hrvatsku, pri kraju je realizacije transfera u Rostov u kojem je kapetan naš Stipe Pletikosa.

Rusi su u doigravanju izborili ostanak u ligi, a Milića vide kao veliko pojačanje. Istra je za njega dobila službenu ponudu, ugovor je na stolu i taj posao trebao bi biti zaključen u narednih par dana.

U igri za Milića još su neki talijanski i njemački klubovi, a bio je i Hajduk, no nije se pokazao kao ozbiljan kupac. Odšteta za Milića je 300 tisuća eura.

>> Sammir ispada iz prve momčadi, Milić će debitirati

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije