Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN LJUBIČIĆ

Hrvatski teniski as: Đoković se hrani negativnom energijom. Čini mi se da ima dva karaktera.

ATP 500 - Dubai Tennis Championships
AMR ALFIKY/REUTERS
24.03.2023.
u 17:10

Ponajbolji naš tenisač svih vremena kaže da Novak nije mentalno najjači igrač svih vremena, a ima i svoju teoriju zašto nije omiljen kod navijača

Proslavljeni hrvatski tenisač Ivan Ljubičić gostovao je u Dnevniku Nove TV i pritom govorio o raznim temama pa i Novaku Đokoviću. Osvajač Davisova kupa 2005. godine u Bratislavi do nedavno je bio trener Rogeru Federeru, jednom od najboljih tenisača svih vremena koji se oprostio od tenisa. Ljubo smatra kako Novak nije mentalno najjači igrač u povijesti, ima jedan bolji...

- Ne mogu se složiti s tim. To bi značilo da Rafa Nadal nije. Oni su doveli do vrhunca, do apsolutnog savršenstva kako izvući maksimum iz sebe. Oni su primjer djeci kako treba razmišljati - rekao je Ljubičić.

- Mislim da se on hrani tom negativnom energijom, potrebna mu je da iz njega izvuče 110 posto. On mora naći nekoga tko ga ljuti, ako to nije publika, onda je to netko iz njegovog tima - izjavio je Ivan i objasnio zašto Đoković nije toliko omiljen kod publike kao što su bili Federer i Nadal.

- Imam mišljenje, ali je teško objašnjivo. Čini mi se da Novak ima dva karaktera, jedan s negativnom energijom gdje se ljuti na sve i svakoga i drugi koji voli ljude, koji je humanitaran. Zbog toga gubi dio navijača, koji traže kontinuitet u karakteru - zaključio je svojevremeno treći tenisač svijeta.

 

Komentara 5

LU
lustris45
16:10 25.03.2023.

Majmunska faca sve govori.

DU
Deleted user
06:05 25.03.2023.

Mi njega mrzili ili voljeli,on(Djokovic).je najveci teniser svih vremena,i vjerovatno sledeci 100-njak godina nece se pojaviti,neko koce da srusi njegove rekorde i njegova teniska dostignuca,a imo je jednog rivala Federera,kojeg je vec skino sa svih rekorda,a Nadal,niko i nista,mali drekavac i dopingas.......

Avatar Moodleen
Moodleen
18:00 24.03.2023.

Gospodin Ljubičić je potpuno u krivu, nema džokonjić kao ni njegovo pleme, ni jedan karakter, a kamo li dva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije