Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STOLNI TENIS

Hrvatski stolnotenisači završili nastup u Tokiju, Tajvanci su jednostavno bili prejaki

Table Tennis - Men's Singles - Round 2
Foto: LUISA GONZALEZ/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
01.08.2021.
u 09:10

Tako je za hrvatske stolnotenisače završen nastup na ovim Igrama na kojima je tek Gaćina ostvario jednu pobjedu u prvom kolu pojedinačnog turnira.

Hrvatski stolnotenisači su u prvom kolu završili nastup u momčadskom natjecanju na olimpijskom turniru u Tokiju, a pobijedili su ih s glatkih 3-0 reprezentativci Kineskog Taipeija, odnosno Tajvana.

Najviše neizvjesnosti bilo je u meču parova, u kojem su Andrej Gaćina i Frane Tomislav Kojić poraženi u pet setova (9-11, 11-6, 7-11, 16-14, 5-11) od Chiena Ana Chena i Chiha Yuana Chuanga.

U prvom pojedinačnom meču dvojica najbolje rangiranih igrača reprezentacija četvrti iz pojedinačnog turnira Yun Ju Lin je svladao Tomislava Pucara s 3-0 (11-7, 11-6, 11-8).

Rezultatski neizvjesniji bio je dvoboj Andreja Gaćine i Chiha Yuana Chuanga, ali je Tajvanac također slavio s 3-0 (12-10, 11-3, 16-14). Gaćina je u trećem setu propustio prednost od pet poena i mogućnost da zakomplicira meč i možda preokretom donese bod Hrvatskoj.

Tako je za hrvatske stolnotenisače završen nastup na ovim Igrama na kojima je tek Gaćina ostvario jednu pobjedu u prvom kolu pojedinačnog turnira.

>> Pogledajte razgovor s Tomislavom Paškvalinom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije