Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGORČENI

Hrvatski sportaši zbog huligana žele sazvati prosvjedni miting

Hrvatski navijači, huligani, Hrvatska - Češka
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/5
19.06.2016.
u 08:10

U jednoj grupi na jednoj društvenoj mreži reagirali su boksači Škaro i Božić, rukometaš Goluža, atletičarka Brkljačić, košarkaš Mršić i mnogi drugi.

Da su nogometni huligani prevršili svaku mjeru vidi se i po reakcijama brojnih hrvatskih sportaša koji svoje nezadovoljstvo žele izraziti mirnim prosvjedom na središnjem zagrebačkom trgu.

U jednoj grupi na jednoj društvenoj mreži reagirali su boksači Škaro i Božić, rukometaš Goluža, atletičarka Brkljačić, košarkaš Mršić i mnogi drugi...

Logičan je prijedlog da sve bude dan prije utakmice sa Španjolskom, pri čemu sportaši žele da to prođe bez prisutnosti političara, što ne znači da neke političke snage i taj skup neće pokušati politizirati.

>>Identificirali smo 25 huligana! Francuzi su ih unatoč našim upozorenjima pustili na stadion

>>Pogledajte novi detalj: Snimljen je huligan koji baca prvu baklju na teren!

Komentara 20

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
09:15 19.06.2016.

Gdje je hrvatska policija? Tko je crtao svastiku? Tko skriva počinitelje? Zašto nisu počele racije i hapšenja? Ah, zaboravio sam. Mostu je bilo najvažnije da HDZ ne preuzme MUP. Ostalo nije bitno.

UD
UUUU_Doboljub
11:37 19.06.2016.

Ne zaboravite sve su to teroristi koji žele uništiti nešto. U dugogodišnji zatvor sa njima.

MA
markro3
11:10 19.06.2016.

Nažalost bez uhihićenja, dugogodišnje robije i isplate nastalih šteta zadnjih 15 godina, od tog nikakve koristi. Ali vrijedi svaki pokušaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije