Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'VJERUJEM U NJEGA'

Hrvatski igrač glavna tema presice: Svi prolaze kroz takav period

Perišić i Strinić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
17.03.2018.
u 17:04

- Uvijek bih volio trenirati nekoga poput Perišića. Ovo su trenuci u kojima stvari ne idu onako kako želimo, ali jednostavno se mora izdržati. Ostati miran i ići prema naprijed.

Pobjeda nad Beneventom i remi s Napolijem daju nadu Lucianu Spallettiju u to da će njegovoj momčadi napokon krenuti bolje. Inter u nedjelju gostuje kod Sampdorije, a glavna tema konferencije za medije bila je forma Ivana Perišića, piše Goal.

Hrvatski igrač nije zabio još od početka prosinca, na terenu djeluje nemotivirano, a talijanski su mediji prije nekoliko dana čak pisali i da se Perišić čuva za Svjetsko prvenstvo pa zbog toga ne daje sve od sebe na terenu za Inter.

- Mislim da se njegova igra i nije toliko promijenila... Perišić je jučer ostao sam nakon treninga vježbati udarce i mogu se vidjeti izvanredne sposobnosti koje ima. Naravno, da on u svakoj utakmici može dati najbolje od sebe, bio bi fantastičan, ali svakome je to teško - rekao je Luciano Spalletti pa je nastavio:

- Svaki igrač prolazi kroz period u kojemu mu ne ide, ne uspijeva iskazati svoju kvalitetu. Ali to se prihvati, znamo da on ima tu kvalitetu i da ona može isplivati ponovno u bilo kojem trenutku.

- Uvijek bih volio trenirati nekoga poput Perišića. Ovo su trenuci u kojima stvari ne idu onako kako želimo, ali jednostavno se mora izdržati. Ostati miran i ići prema naprijed. Što više pričamo o tome, to više postaje problem.

- Vjerujem u Perišića - i u osobu i u igrača. Ako na kraju dana opet ne bude dao što je trebao na terenu, možete me pitati što god želite. Mislim da su se u posljednjih nekoliko utakmica stvari promijenile za čitavu momčad, tako da sutra očekujem dokaz toga - zaključio je Spalletti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije