Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mino Raiola

Pogbinu menadžeru prijeti pet godina zatvora

Mino Raiola
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
17.03.2018.
u 00:21

Sumnja se da je utajio 15 milijuna eura od 30 koliko je dobio za Pogbin transfer u Manchester United. Prijeti mu pet godina zatvora

Poznati nogometni menadžer Mino Raiola, koji zastupa Pogbu, Ibrahimovića i Balotellija, pod istragom je nizozemskog pravosuđa zbog porezne prijevare.

Sumnja se da je utajio 15 milijuna eura od 30 koliko je dobio za Pogbin transfer u Manchester United. Prijeti mu pet godina zatvora. 

Mino Raiola
1/5

Komentara 2

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
15:30 17.03.2018.

imamo i mi nekog koji se toj temi cudi ko pura dreku i kune u dinamo, a najobicniji savjetnik.

DU
Deleted user
00:28 17.03.2018.

To je kod gotovo svih vrhunskih nogometaša uobičajena stvar samo su neki jedva dočekali da se Luke dotaknu a Mesi to razvlači godinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije