Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tenis

Hrvatski predstavnici došli do velikih pobjeda, ali na bizaran način!

Nikola Mektić
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
14.05.2018.
u 07:01

U samo deset minuta naši su predstavnici došli do velikih pobjeda, ali na jedan bizaran način

Nije to možda bio jedan od najuspješnijih dana za hrvatski tenis, ali jedan od najčudnijih svakako jest. U samo deset minuta naši su predstavnici došli do velikih pobjeda, ali na jedan bizaran način - suparnici su im predali.

Donni Vekić predala je Portorikanka Monica Puig, kod vodstva naše tenisačice sa 4:1, pa se Osječanka tako kvalificirala za glavni ždrijeb na WTA turniru u Rimu. Na sličan način, ali na turniru parova u Madridu, do uspjeha karijere stigao je Nikola Mektić. Njemu i Austrijancu Peyi finalni su dvoboj predala braća Bryan pri vodstvu hrvatsko-austrijske kombinacije sa 5:3. Mektić i Peya podijelit će 368.670 eura. 

Komentara 1

DH
dalibor.hren
20:52 15.05.2018.

Kako je Đoković, već dva dana ne pišete o njegovim "uspjesima"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije