Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kramarić, Rebić, Schildenfeld, Rukavina...

E, jesu li se zeznuli... Hrvatski nogometaši koji su pogriješili s transferom u 2015. godini

Andrej Kramarić
Foto: Hoffenheim
1/5
27.01.2016.
u 18:51

Pogledajmo koji su to igrači svojim transferima u 2015. godini napravili korak unatrag...

Nekoliko je hrvatskih nogometaša promijenilo klubove protekle godine. No, to im se nije pokazalo kao najbolji potez, piše Goal.

Andrej Kramarić u ovom je prijelaznom roku Leicester zamijenio Hoffenheimom. Upravo je bivši napadač Rijeke i Dinama među igračima koji su napravili pogrešku transferom u siječnju. I to s Kantride u Premier ligu. Andreju Kramariću jednostavno se nije poklopilo u Engleskoj. U Leicesteru se kao udarni napadač nametnuo Jamie Vardy, a Kramarić se tako sve češće počeo nalaziti izvan zapisnika za prvenstvene utakmice. Kao igrač Rijeke imao je veliku ulogu u reprezentaciji, sada je ipak na marginama...

Ante Rebić (Red Bull Leipzig – Fiorentina) – Ante Rebić nametnuo se na Svjetskom prvenstvu 2014. godine, a onda počeo ozbiljno padati. Pogreška je svakako bila posudba u njemački Red Bull iz Leipziga, ali pogreška bi bila i ostanak u Fiorentini ovoga ljeta. Tamo nije dobivao željenu minutažu koja mu je nasušno potrebna, pa je otišao u Veronu

Niko Kranjčar (QPR - Dinamo Kijev) – Niko Kranjčar zaista je nestao s ozbiljne nogometne scene. Bivši hrvatski reprezentativac potpuno je potonuo povratkom u Dinamo Kijev s kojim je nedavno raskinuo ugovor. U ovoj je sezoni igrajući za Dinamo Kijev skupio tek devet službenih minuta. A svi znamo o kakvom je igraču riječ...

Tonći Kukoč (CSKA Sofia – Livorno) – Prošle godine Tonći Kukoč izazvao je mnogo pomutnje, ali još više zabave i rasprava. Javljao se kao kandidat za reprezentaciju, imao sjajnu sezonu u CSKA Sofiji. No, sada je u talijanskom drugoligašu Livornu gdje je skupio tek pet nastupa. I ukupno odigrao 283 minute.

Mario Maloča (Hajduk – Lechia Gdansk) – I bivši kapetan Hajduka sve manje vremena provodi na terenu. Maloča se u Poljskoj brzo nametnuo u početnoj postavi, no brzo krenuo silaznom putanjom. U posljednjih 11 utakmica samo je jedan dvoboj odradio s punom minutažom, uglavnom je boravio na klupi.

Ante Rukavina (Dinamo – Viborg) – Dinamo se dugo pokušava "riješiti" Ante Rukavine koji je ovu jesen proveo na posudbi u danskom Viborgu. Taj se klub nalazi u donjem domu prvenstvene ljestvice, a Rukavina je za sada upisao tek pet nastupa. I nikoga nije oduševio...

Gordon Schildenfeld (Panathinaikos – Dinamo) – Vrlo razočaravajuću jesen imao je i Gordon Schildenfeld. Iskusni branič stigao je u Dinamo zbog Lige prvaka, a onda se nesretno ozlijedio. Više puta. Pa još nije ni upisao debitantske minute u službenoj utakmici!

>> Tko je još na popisu pogledajte ovdje

>> Hrvatsku će u Francuskoj predstavljati Marko Perković Thompson

Komentara 3

PI
pinichi
19:49 27.01.2016.

Zašto je ovdje Kukoč? Ni ekstremistima iz udruge Naš Hajduk to ne bi palo na pamet.

DU
Deleted user
09:06 28.01.2016.

"Svi znamo o kakvom je igraču riječ" (Kranjčar)....e , pa pitam novinara i sve one koji "znaju o kakvom (strašnom) je igraču riječ", kako to da to nije vidio i prepoznao nitko u cijeloj Evropi !?..i još uvijek ne vidi !?

ZD
Zdravkecmali
19:36 27.01.2016.

Sve stoji ali nerazumijem uvrštavanje kluna među nogometase

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije