Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV 4 NAVIJAČA POKRENUT POSTUPAk

Hrvatski navijači pušteni iz zatvora u Italiji

Hrvatski navijači, bakljada
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
20.11.2014.
u 16:30

Sutkinja za preliminarnu istragu Roberta Nunnari potvrdila je uhićenje odnosno pokretanje postupka, samo za četvoricu, ali bez potrebe da ročište čekaju u zatvoru

Danas je iz zatvora pušteno 16 hrvatskih navijača  uhićenih u nedjelju nakon utakmice nogometnih reprezentacija Italije i Hrvatske u Milanu.

Sutkinja za preliminarnu istragu Roberta Nunnari potvrdila je samo za četvoricu uhićenje, odnosno pokretanje postupka, ali bez potrebe da ročište čekaju u zatvoru. Za ostalih 12 navijača sutkinja Nunnari nije ustanovila uvjete da su počinili kazneno djelo.

Tužiteljica Tiziana Siciliano će ipak zatražiti sudski proces protiv hrvatskih navijača optuženih za nasilje i prijetnju redarima na stadionu San Siro te za bacanje opasnih predmeta i dimnih bombi na igralište.

Policija u Milanu izdala je svima zabranu pristupa sportskim manifestacijama u sljedeće tri godine.

>> Hrvatski navijači ne moraju dolaziti na suđenja u Italiji

Komentara 11

BI
billynik
17:11 20.11.2014.

To nisu navijači nego huligani koje treba odmah privesti i osuditi. Naravno to ne možemo očekivati od ove vlasti, možda ih Josipović i odlikuje.

OL
olrajt
17:06 20.11.2014.

...kad se vrate dobit će odlikovanje od SDP-a!!

21
215794
20:37 20.11.2014.

Svi imaju ime I prezime cak ste Bandicevu adresu objavili samo ovi kriminalci nemaju imena prezimena adresu zanimanje proslost pozitivne vrline itd, mozda su negdje objavljena imena pa bi bilo interesantno znati mozda I za sigurnost gradjana puno fala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije