Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA NAD SENEGALOM

Hrvatski junak komentirao pobjedu i otkrio što očekivati od vatrenih u Rusiji

Kramarić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/11
08.06.2018.
u 20:21

- Moramo biti zadovoljni s obzirom na to da smo pobijedili. Nije bilo lako, u prvom poluvremenu je bio suh teren tako da nije to bajno izgledalo - rekao je Kramarić

Hrvatska nogometna reprezentacija u posljednjoj pripremnoj utakmici uoči SP-a u Osijeku je svladala Senegal s 2:1. Strijelac pobjedničkog gola bio je Andrej Kramarić koji je zabio u 78. minuti.

- Moramo biti zadovoljni s obzirom na to da smo pobijedili. Nije bilo lako, u prvom poluvremenu je bio suh teren tako da nije to bajno izgledalo. Idemo u Rusiju i protiv Nigerije će biti drugačije nego danas. Uvjeren sam da ćemo odigrati bolje, a ako i ne odigramo važno je da slavimo. Dajem sve od sebe, za klub i reprezentaciju. Zadovoljan sam svojim nastupima i golovima. Nadam se da će ih biti još više - rekao je Kramarić.

Kramarić
1/18

Vratar Danijel Subašić u 67. je minuti napustio teren, a umjesto njega je ušao Lovre Kalinić

- Malo me uhvatio grč, već mjesec i pol dana vučem ozljedu. Izašao sam da se ne bi pogoršalo, ali bit će sve u redu - rekao je Subašić pa se osvrnuo na utakmicu:

Kramarić
1/13

- Važno je da smo slavili, a neke stvari ćemo doraditi. Hrvatska ima kvalitetne igrače, to nisu samo prvih 11 i svatko tko uđe daje svoj maksimum. No, bilo je jako teško i sparno. Uvijek je lijepo pobijediti prije velikog natjecanja.

Komentara 4

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
20:37 08.06.2018.

Bravo Hrvatski Reprezentativci!!! Bravo i Čestitke u Slavoniju našu predivnu u Srce Slavonije

Avatar sindarela
sindarela
10:00 09.06.2018.

Tek kad je smijenjen onaj "lijevo smetalo" Mandžukić i umjesto njega ušao Kramarić razvila se igra Manđo je bio više na zemlji nego u zraku svaka lopta koja je išla prema njemu srušila ga taj je mentalno vrlo slab šetaoo je ko puran i širio ruke ko krila taj u momčad uopće nepaše

I0
ivica_01
11:32 09.06.2018.

junak strinic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije