Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa akcija

Pogledajte kako su nas Senegalci izigrali i kako smo mi preokrenuli

Senegal
Foto: Screenshot
1/4
08.06.2018.
u 19:25

N'Diaye je jako lijepo prebacio našu obranu, Sarr pretrčao naše igrače i matirao Subašića.

Nakon poraza od Brazila 0:2, hrvatska nogometna reprezentacija u posljednjoj pripremnoj utakmici pred odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji igra protiv Senegala.

Zlatko Dalić od prve minute na teren u Gradskom vrtu poslao je jake adute, a prvo poluvrijeme završilo je bez golova. Nažalost, već početkom nastavka Senegalci su nas izigrali i nakon lijepe akcije poveli.

N'Diaye je jako lijepo prebacio našu obranu, Sarr pretrčao naše igrače i matirao Subašića. 

Srećom, nismo dugo bili u zaostatku, samo 15 minuta kasnije mi smo izjednačili. Ivan Perišić loptu je namjestio na slobodni udarac, pucao izravno po golu i lopta je završila u mreži. Srećom po nas ona je dirala nekog igrača u živom zidu i promijenila smjer te prevarila vratara...

Senegal
1/13

U 78. minuti došlo je do potpunog preokreta, gol za vodstvo Hrvatske 2:1 zabio je Andrej Kramarić. On je u igru ušao u nastavku susreta i unio živost u igru, a kasnije je sve okrnuio pogotkom.

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
19:59 08.06.2018.

Bravo Hrvatska!!!! Bravo Hrvati!!! Nije bilo lako Senegal najjača Afrička Momčad!!!! U zadnjih 30 utakmica izgubila samo 3 puta!!! Ali Hrvatska je Hrvatska!!! Bravo Momci !!! Bravo Slavonijo!!!!

CR
crodux
20:40 08.06.2018.

koji glup naslov...

LU
lucio2
22:36 08.06.2018.

Bravo Kramaric - posteni zagrebacki decko koji se imao muda suprotstavit mamicevskoj mafiji! Stvari polako dolaze na svoje mjesto...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije