Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neredi u Beogradu

Novi detalji: Hrvatske huligane unajmila osoba iz beogradskog podzemlja

Partizan - Crvena zvezda
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
16.12.2017.
u 20:47

Plan izazivanja nereda na stadionu Partizana smišljen je u jednom zagrebačkom hotelu

Huligane koji su izazvali nerede na 156. derbiju između Partizana i Crvene zvezde, a među kojima su i petorica hrvatskih državljana,  unajmila je jedna osoba iz beogradskog podzemlja koji je povezan sa škaljarskim kriminalnim klanom, piše Blic.

Plan izazivanja nereda na stadionu Partizana smišljen je u jednom zagrebačkom hotelu. Član podzemlja, koji je unajmio huligane, tada je ugovorio i sve detalje akcije. Uhićeni hrvatski državljani u Srbiju su ušli 12. prosinca s dva automobila i bili su smješteni u poznatom hotelu u širem centru Beograda. Troškove puta, smještaja i angažman platio je organizator nereda.

 

Uz osobu iz beogradskog podzemlja koji je platio Splićane za nerede se sumnjiče još  četvorica Beograđana od kojih su trojica nekadašnje vođe navijača.

Prilikom uhićenja Hrvati su imali istu priču: "u Beograd su došli u provod".

Hrvatski plaćenici prije derbija imali su sastanak s gazdama u poznatom beogradskom restoranu u Topčideru, "od kojih su dobili majice s kapuljačama i po 10.000 eura", a sastanku su prisustvovali i "pripadnici obavještajnih službi Hrvatske i Crne Gore", piše Alo.

Partizan - Crvena zvezda
1/12

Komentara 45

PR
prajdali100
21:04 16.12.2017.

Ovo je strašno !!!!!!!!!!! VL se aktivno uključio u srpsku obavještajnu lakrdiju.Znači 5-6 tipova iz Splita je izazvalo tektonske poremecaje u Srbiji.Žuti tisak iz BG lansira pripremljene price a "naši" ih prenose.Tražimo da se imenom i prezimenom potpiše autor ovog " članka" iz VL.Tko ovo radi !?

Avatar Abcda
Abcda
21:00 16.12.2017.

Sto mi lazete, to je vase pravo, navikao sam. Ali ako mislite da ja u to vjerujem, to me duboko vrijedja. Jer vasa prica ne drzi vodu, prozirna je , to je sapunica. Istina je sasvim na ... suprotnoj strani. Cista anti hrvatska politika. Dokazuje vezu Grobara i Torcide. Pricekajte par dana, sve ce se znati . Kako VI kazete : uzalud vam trud harmonikasi .... )-:

Avatar Le-Freak
Le-Freak
21:12 16.12.2017.

VL nekriticno pise ono sto objavljiva "ALO"??? Torcida "navija" kako im kazu Grobari??? Sta je ovo? Ima li jos malo ljudi sa osjecajem za cast u Hrvatskoj????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije