Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEREDI U BEOGRADU

Huligani se pred sucem branili šutnjom, određeno im 30 dana pritvora

Partizan - Crvena zvezda
Foto: Reuters/PIXSELL
1/17
15.12.2017.
u 23:40

Prebačeni su u Okružni zatvor u Beogradu.

Hrvatski državljani osumnjičeni za izazivanje nereda na utakmici Partizana i Crvene zvezde izašli su danas pred Više javno tužiteljstvo u Beogradu.

Glasnogovornica tužiteljstva Tatjana Sekulić navela je da je ispitano pet osumnjičenih, dok je šesti još u bolnici, ali da je pritvor predložen za svu šestoricu, javlja B92.

Sudac Višeg suda potom je petorici osumnjičenih M.S, T.D, B.H, P.J. i M.I.R. odredio 30 dana pritvora te su prebačeni u Okružni zatvor u Beogradu. 

Partizan - Crvena zvezda
1/12

 

- Svi se terete za nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi - dodala je Sekulićeva. 

Tužiteljstvo je tražilo da im se pritvor odredi zbog opasnosti od bijega, utjecaja na svjedoke i uznemirenosti javnosti. 

Alo je danas navodio da im prijeti 12 godina zatvora

Poruku hrvatskim državljanima jučer je s Kube poslao srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić.

– To što ste Hrvat ili građanin Hrvatske ne oslobađa vas od prekršajne i krivične odgovornosti. Oni koji su sudjelovali u tome za svoja zlodjela itekako će odgovarati – rekao je Vučić.

Partizan - Crvena zvezda
1/17

Komentara 130

ZG
zg223
13:45 15.12.2017.

dajte im 13 godina..

IL
ilijan
13:41 15.12.2017.

Osuditi ih doživotno netrebaju nam. A jesu vam ga suknuli srbi...

DU
Deleted user
14:18 15.12.2017.

Nadam se da će ih serbska žandarmerija pošteno obraditi. Navodno oni nisu obazrivi kao ovi naši iz interventne i specijalne policije nego im se rad temelji na staroj serbskoj školi nemilosrdnog pendrečenja i premlaćivanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije