Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neredi na derbiju

Objavljena nova snimka, huligani jedva stajali. Vučić: Vrijeme je da ih netko priveže

Partizan - Crvena zvezda
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
15.12.2017.
u 21:18

- Uhićeno je više ljudi, šest ili sedam, a znajačno veći broj je bio prisutan iz Hrvatske, rekao je Vučić.

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić ponovno se za službenog posjeta Kubi osvrnuo na incidente tijekom derbija Partizana i Crvene zvezde u kojima je, između ostalih, sudjelovalo i nekoliko hrvatski državljana.

- Uhićeno je više ljudi, šest ili sedam, a znajačno veći broj je bio prisutan iz Hrvatske. Neki od tih ljudi već su počeli govoriti o tome kako su oni dobili novac, koliko novca... Nadležna tijela će o tome govoriti. Te kriminalce je netko pustio s lanca, sada je vrijeme da ih netko privede pravu ili, ukoliko hoćete metaforično, da ih malo priveže i da ne ugrožavaju više ne samo fizički integritet drugih, već i da ne sudjeluju u mnogo težim stvarima - izjavio je Vučić te dodao:

- Sada će imati priliku malo se odmoriti od svojih brojnih aktivnosti. Koliko će to trajati i hoće li uopće trajati ovisi o tužitelju, a hoće li biti postupka, ovisi o sucu.  

Partizan - Crvena zvezda
1/17

Podsjetimo kako je Vučić jučer poručio kako će izgrednici odgovarati bez obzira na nacionalnost.

- To što ste Hrvat ili građanin Hrvatske ne oslobađa vas od prekršajne i krivične odgovornosti. Ne znam što su radili ne samo huligani, nego i kriminalci iz pojedinih republika bivše Jugoslavije i nekih drugih zemalja jer nisu došli gledati. Sudjelovali su u organiziranju i izazivanju nasilja i naravno da će odgovarati - poručio je Vučić.

Dodajmo i kako se pojavila nova snimka na kojoj se vidi kako su huligani privođeni. Neki su jedva stajali na nogama, a video možete pogledati OVDJE.

Partizan - Crvena zvezda
1/12

Komentara 66

Avatar Mortunić_Krozte
Mortunić_Krozte
21:31 15.12.2017.

Tko bi rekao da ću se ikad složiti s Vučićem?! Eto...složih se :)

IL
ilijan
22:20 15.12.2017.

Vučići priveži ih i ne odvezuj kad naši nisu htjeli. To su oni koji su i svastike crtali za novac. Za novac bi i rođenog oca silovali. Takve treba za sva vremena riješiti za primjer drugima.

DU
Deleted user
01:27 16.12.2017.

ne znam što će im veća kazna, namlatili su ih k'o volove u kupusu i osramotili. više neće moći utjerivat dugove ni od kumica s placa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije