Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJE SEBE MISLI NA DRUGE

Hrvatski borac se oglasio nakon poraza i prvom rečenicom pokazao kakav je čovjek

Zagreb: Borilački spektakl KSW 51, Ante Delija - Oli Thompson
Igor Kralj/PIXSELL
28.10.2021.
u 14:52

Jedva čekam vratit se svojoj obitelji jer smo bili puno razdvojeni sve ovo vrijeme! Zahvalio bi se cijelom svom timu i svima koji ste me bodrili! Hvala na tolikoj podršci! Idemo dalje!

''Najsretniji i najtužniji dan u mom životu. Nisam znao da sam izgubio najvećeg prijatelja u mom životu. Hvala ti na svemu, samo Bog može objasniti na čemu sve. Volim te više od života, hvala ti što si me naučio da budem ljudsko biće. Ovaj pojas je tvoj, stari'', napisao je na Instagramu emotivni Brazilac Bruno Cappelozza te objavio fotografiju sa svojim ocem, ali i video kako plače nakon borbe u kojoj je svladao Hrvata Antu Deliju u borbi vrijednoj milijun dolara. 

Potom se oglasio i Dubrovčanin na svome Facebooku:

"Izrazio bih sućut Bruno Cappelozo na gubitku oca i čestitao mu na velikoj pobjedi! Pokušao sam sve i borio se do kraja. Nisam uspio, ali tako se izgleda moralo dogodit. Jedva čekam vratit se svojoj obitelji jer smo bili puno razdvojeni sve ovo vrijeme! Zahvalio bi se cijelom svom timu i svima koji ste me bodrili! Hvala na tolikoj podršci! Idemo dalje!", stoji u objavi hrvatskog borca.

 

Ključne riječi

Komentara 2

ZO
zoranos
16:21 28.10.2021.

Imao je šansu, ali iskreno netko tko se bori za toliko para i u 5 rundi uputi manje od 60 udaraca - ne zaslužuje pobjedu! Ono što je ne razumijem je kako to da Ishi i Delija nisu postali ništa bolji u stojci sve ove godine, a treniraju sa Drvišem i Mirkom??? Delija je mislio hrvanjem dobiti milijun dolara?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije