Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV BRAZILCA

VIDEO Pogledajte najuzbudljivije trenutke borbe u kojoj je Hrvat ispustio iz ruku milijun dolara

Zagreb: Borilački spektakl KSW 51, Ante Delija - Oli Thompson
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
28.10.2021.
u 08:45

Time je Hrvat, nažalost, propustio priliku zaraditi milijun dolara. U prvoj je rundi Ante dobio čak 107 udaraca, ali se nije dao tako lako 'uništiti'. Ustao je i u drugoj rundi pokazao da ipak nije tako laka meta

Dubrovački MMA borac Ante Delija izgubio je borbu protiv Brazilca Brune Cappelozze na bodove (45:49, 45:49, 46:48). 


Time je Hrvat, nažalost, propustio priliku zaraditi milijun dolara. U prvoj je rundi Ante dobio čak 107 udaraca, ali se nije dao tako lako uništiti. Ustao je i u drugoj rundi pokazao da ipak nije tako laka meta. 

Ručnim je tehnikama uzdrmao protivnika, nakon čega ga je iz klinča, uz žicu, bacio na pod i počeo udarati odnosno "čekićati". Nažalost, Cappelozza mu nije dopustio da mu zasjedne na prsa. U jednom se trenutku situacija i obrnula, a sudac ni u jednom trenutku pa ni u četvrtoj rundi nije htio prekinuti meč, iako su borci to u nekoliko navrata možda i očekivali.

 

 

Za razliku od polufinala, Mirka Filipovića ovom prilikom uz Deliju nije bilo jer je bio spriječen  privatnim obvezama. No, zato su uz njega bili sparing-partner Ivan Erslan i boksački mu trener Stipe Drviš koji je, nakon loma šake na sparingu s Erslanom, borbu vodio s gipsom na lijevoj ruci. 

Inače, nakon zacijelo najradosnije vijesti u karijeri, Cappelozza se suočio i s najtužnijom. Kako je na svom Twitteru objavio novinar Aaron Bronsteter, a to je potvrdio i brazilski portal Superlutas, organizatori su Brazilcu, po želji članova obitelji, tek nakon borbe priopćili da mu je preminuo otac Joao.
 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar NasaPosla
NasaPosla
09:41 28.10.2021.

Puno će Delija batina popit,kad ima tako slabašne udarce. Sve mu počiva na džudu, a to je nedovoljno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije