Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za SP

Hrvatske nogometašice izgubile od Mađarica

Ženska nogometna reprezentacija: Hrvatska - Mađarska
Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/7
09.04.2018.
u 22:56

Izabranice izbornika Božidara Miletića kvalifikacije nastavljaju u lipnju, gostovanjem kod vodeće Švedske

U susretu 6. kola skupine 4 europskih kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo 2019. godine, hrvatska ženska nogometna reprezentacija je u Zadru izgubila od Mađarske 1-3 i pala na začelje ljestvice.

Četiri dana nakon domaćeg poraza od Ukrajine na zadarskom stadionu Stanovi (0-3), Hrvatska je na istom mjestu ugostila i Mađarsku, ali nije uspjela ponoviti pozitivan rezultat iz Györa prošlog listopada. Tada je osvojila vrijedan bod, a ovoga je puta Mađarska slavila 3-1.

Golove za mađarsku vrstu zabile su Vago (43, 84) i Jakabfi (72), a utješni pogodak za hrvatsku reprezentaciju zabila je Žigić u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Na vrhu ljestvice nalazi se Švedska s 12 bodova iz četiri nastupa, na drugom mjestu je Danska s devet bodova iz četiri nastupa, dok su Ukrajinke sa sedam bodova iz četiri utakmice na trećem mjestu. Posljednja dva mjesta u skupini drže Mađarska s četiri boda iz šest susreta, te Hrvatska s dva boda iz također, šest nastupa.

Izabranice izbornika Božidara Miletića kvalifikacije nastavljaju u lipnju, gostovanjem kod vodeće Švedske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije