Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide u komentatore

Legendarni nogometni trener odlazi u mirovinu

Treneri
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
09.04.2018.
u 17:00

Radeći kao engleski i ruski izbornik redovito je bio među najplaćenijim trenerima svijeta

Legendarni Fabio Capello (71) objavio je u ponedjeljak da je završio s trenerskim poslom i odlazi u mirovinu.

Capello je u ožujku raskinuo ugovor s kineskim klubom Jiangsu Sunning, a to će mu biti i zadnji trenerski angažman, iako su ga talijanski mediji navodili kao budućeg izbornika talijanske reprezentacije.

Treneri
1/6

No, Talijan je uporno odbijao sve ponude, govoreći da mu je izbornički posao u Engleskoj i Rusiji bio dovoljan. 

Capello je u bogatoj karijeri vodio Milan, Real Madrid, Romu i Juventus, a najveće uspjehe imao je s Milanom osvojivši Ligu prvaka i četiri naslova prvaka Italije.

Radeći kao engleski i ruski izbornik redovito je bio među najplaćenijim trenerima svijeta, a sada će biti među najplaćenijima analitičarima i komentatorima s obzirom da se brojne medijske kuće bore za njegov angažman tijekom SP u Rusiji. 

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije