Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europa kup

Hrvatska svladala Grke i izborila polufinale protiv Španjolske

Hrvatska - Grčka
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/5
05.04.2019.
u 21:48

Tri gola za Hrvatsku postigao je Loren Fatović, po dva su dodali Maro Joković, Josip Vrlić, Anđelo Šetka i Javier Garcia, a po jedan Luka Lončar i Ivan Buljubašić.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija plasirala se u polufinale završnog turnira Europa kupa koji se igra u Zagrebu. U četvrtfinalnom susretu Hrvatska je svladala Grčku s 13:11 (1:2, 5:4, 4:1, 3:4).

Nakon vrlo nervoznog ulaska u dvoboj, razdoblja u kojem hrvatski igrači nisu znali iskoristiti čak pet situacija s igračem više, što je Grke držalo u stalnoj prednosti, susret je riješen u trećoj četvrtini.  

Hrvatska je u tom periodu postigla prva tri pogotka te do kraja dvoboja nije dopustila Grčkoj približavanje na manje od dva gola razlike.

Tri gola za Hrvatsku postigao je Loren Fatović, po dva su dodali Maro Joković, Josip Vrlić, Anđelo Šetka i Javier Garcia, a po jedan Luka Lončar i Ivan Buljubašić.

Ioannis Fontoulis je s tri gola predvodio Grčku, a dva su dodali Alexandros Gounas i Angelos Vlachopoulos.

U polufinalu će u subotu Hrvatska od 20:15 sati igrati protiv Španjolske koja je sa 13:12 (5:4, 3:1, 3:4, 2:3) svladala Srbiju, dok će u drugom polufinalu od 18:30 sati igrati Mađarska i Italija.

 

Ključne riječi

Komentara 2

AL
altruist
21:54 05.04.2019.

Bravo

DU
Deleted user
09:08 06.04.2019.

Srbija polako opada a podmladka nema, već na jesen ce biti kanta za nabijanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije