Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lovrenčić postao rekorder po broju golova

Hrvatska sa 21:4 napunila amatere iz Irske

\'01.10.2010., Ledena dvorana Doma sportova, Zagreb - Hokej, EBEL liga, KHL Medvescak Zagreb - EV Vienna Capitals. Marko Lovrencic.  Photo: Slavko Midzor/PIXSELL\'
Slavko Midzor/PIXSELL
15.04.2011.
u 22:18

Hrvatski hokejaši u 4. kolu Svjetskog prvenstva Divizije 2B svladali su Irsku 21:4 (7:1, 6:0, 8:3).

Pred 1500 navijača u Ledenoj naši nisu imali niti najmanjeg problema s najslabijom momčadi prvenstva, koja do ove utakmice nije zabila niti jedan gol (0:22). Zato su sva četiri slavili kao da su osvojili 1. mjesto. Inače, vrata Iraca branio je Adam Pepper, čovjek koji je sa 16 godina prvi put stao na led.

Kapetan Hrvatske Marko Lovrenčić je pak s dva  gola došao do 28 golova na svjetskim prvenstvima, te je tako prestigao dosadašnjeg rekordera Matu Mlađenovića, koji je na brojci 27.

Rezultati 4. Kola: Hrvatska – Island 21:4, Rumunjska – Bugarska 10:1, Island – Kina 5:3. Poredak: Rumunjska 12, Hrvatska 12, Island 6, Kina 3, Bugarska 3, Irska 0 bodova.

U posljednjem kolu Hrvatska u subotu u 20.15 sati igra protiv Rumunjske, a pobjednik će izboriti ulazak u Diviziju 1.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije