Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naši juniori...

Hrvatska prva u B diviziji, Šamanić MVP

Foto: Sanjin Struikić/PIXSELL
06.08.2017.
u 22:18

Za povratak u A diviziju Eurobasketa, mladi Hrvati izborili su se još polufinalnom pobjedom, a u finalu su pobijedili Veliku Britaniju (90:84, 73:73)

Nakon što su još s polufinalnom pobjedom nad Izraelom osigurali povratak u A diviziju, hrvatski juniori postali su prvaci B divizije Eurobasketa.

U finalu turnira igranog u Tallinu, naši su klinci nakon produžetka pobijedili britanske vršnjake (90:84, 73:73) čemu su najviše pridonijeli krilni igrači Luka Šamanić (21 koš, 8 skokova) i Mateo Dreznjak (23 koša, 6 skokova, 4 asistencije), zapaženu partiju pružio je razigravač Domagoj Šarić (18 koševa, 6 asistencija), a dvoznamenkasti su još bili i Darko Bajo (12 koševa) i Antonio Jordano (11). 
Prije no što su svi zdušno otpjevali hrvatsku himnu, hrvatski košarkaši slavili su i 17-godišnjeg suigrača Luku Šamanića (207 cm) koji je izabran za najboljeg igrača cijelog prvenstva.

Luka je košarkaš Barcelone, ali i sin bivšeg košarkaša Marka Šamanića, inače sportskog direktora Košarkaškog kluba Kvarner

2010. 

Komentara 2

Avatar links
links
22:42 06.08.2017.

Prodezatak protiv britanaca!!!! Pa nije nogomet!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije